Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ "ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ': ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ"!!!

Το τραγικό τέλος του Ντ. Καραντάιν. Kρεμόταν γυμνός, μελανιασμένος στο πρόσωπο, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα
Ο 72χρονοσ ΝτέΪβιντ Κάραντάϊν, κρεμόταν γυμνός, μελανιασμένος στο πρόσωπο, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα. Και τα δύο ήταν δεμένα μέσα στην ντουλάπα ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα στο κεφάλι του. Πάνω στο κρεββάτι υπήρχαν κόκκινα γυναικεία εσώρουχα και στον τοίχο μια ερωτική φωτογραφία. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι φορούσε διάφορα ερωτικά φετίχ.
 
Οι αστυνομικές αρχές κατέληξαν ότι δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δυστύχημα. Ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία, σε μια προσπάθεια αυτοερωτικής ικανοποίησης. Ο κινηματογραφικός πρωταγωνιστής του «Kill Bill», προσπάθησε να αντλήσει περισσότερη ηδονή μέσω πνιγμού, κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης. Λέγεται ότι για ορισμένους, αν ελαττώσεις την παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο, η σεξουαλική εμπειρία γίνεται πιο έντονη. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέθανε και ο τραγουδιστής των INXS, Μάικλ Χάτσενς, to 1997 αν και υπάρχουν ερωτηματικά αν ήταν δυστύχημα ή αυτοκτονία.
Το σκοτεινό παρελθόν
Ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν, βρισκόταν στην Ταυλάνδη για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Μία από τις θεωρίες συνωμοσίας είναι ότι τον δολοφόνησαν. Πιστεύουν ότι κάλεσε στο δωμάτιο του μία από τις χιλιάδες πόρνες που κυκλοφορούν στην Ταυλάνδη και εκείνη καταλάθος τον έπνιξε. Απλά οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια για να μην δυσφημιστεί η χώρα τους καθώς στηρίζεται στον σεξοτουρισμό. Οι ερευνητές αυτής της θεωρίας, βασίζονται στην ύπαρξη ενός επιπλέον αποτυπώματος που δεν ανήκε στον ηθοποιό ενώ θεωρούν ότι αποκλείεται να έδεσε μόνος του πάνω από το κεφάλι τα χέρια του.
Η κατάθεση της πρώην γυναίκας του Η τέταρτη γυναίκα του, η 56χρονη ηθοποιός Μαρίνα Άντερσον, όταν χώρισαν, ανέφερε στο δικαστήριο ότι της ζητούσε να συμμετέχει σε «σεξουαλικά έκτροπα». Η άρνηση της, ήταν η αιτία που οδήγησε στη διάλυση του γάμου τους το 2003. Λίγες μέρες μετά το θάνατο του, η ίδια όπως και η τρίτη σύζυγός του, ισχυρίστηκαν ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιο μέλος της οικογένειας του και ήταν έρμαιο των σεξουαλικών του διαστροφών. Ακόμα και η τελευταία γυναίκα του, η πέμπτη κατά σειρά, παραδέχτηκε ότι συχνά ο άνδρας της αυτοϊκανοποιούνταν μέσω του πνιγμού. Στο παρελθόν είχε προβλήματα και με το νόμο εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ.
Η σεξουαλική μέθοδος του πνιγμού
Η ψυχοπαθολογική αυτή κατάσταση ονομάζεται υποξυφιλία και σημαίνει αρέσκεια σε καταστάσεις που μειώνουν την οξυγόνωση. Πριν από αρκετούς αιώνες, παρατηρήθηκε ότι πολλοί εκτελεσμένοι στην αγχόνη εμφάνιζαν αμέσως μετά την εκτέλεσή τους στύση. Έτσι δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι ο πνιγμός προσφέρει ηδονή. Μερικοί έφτιαξαν ολόκληρους μηχανισμούς για να προκαλούν στον εαυτό τους αίσθημα πνιγμονής. Ιστορικά πορνεία στην Αγγλία παρείχαν αντίστοιχες υπηρεσίες με ελεγχόμενο σφίξιμο του λαιμού, με σκοπό την αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.
Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, αναφέρει ότι το 1791, κάποιος άνδρας έσφιξε με τη θέλησή του το λαιμό του, ώστε να πετύχει σεξουαλική διέγερση, κατά την διάρκεια επαφής με μία πόρνη και πέθανε. Το 1936, στην Ιαπωνία, μία γυναίκα, μετά από μία έντονη ερωτική επαφή, έπνιξε κατά λάθος τον εραστή της και περιφερόταν με τα κομμένα γεννητικά του όργανα για μέρες στους δρόμους. Η ιστορία αυτή απετέλεσε το θέμα της πολύκροτης ταινίας του 1976 του Nagisa Oshima , «η Αυτοκρατορία των αισθήσεων». Οι επιστήμονες βέβαια μιλούν για έναν κακό μύθο. Οι απαγχονισμένοι εκσπερματίζουν μεταθανάτια, γιατί σπάνε οι σπερματοδόχες κύστες ενώ η μεταθανάτια στύση, οφείλεται στο ότι το αίμα μαζεύεται στα χαμηλότερα μέρη του σώματος.
"Μηχανή του Χρόνου"

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

    " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ "



    Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ,

    ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ :
    " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ "

    ΕΚ΄ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή