Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

"ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΙΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΗ ΧΤΥΠΑΓΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ"! Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΤΟ...ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ

Με την εξέταση της στενής φίλης του θύματος, Δάφνης Μπαλατσούρα συνεχίστηκε η δίκη για την δολοφονία της Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.
«Γνωριζόμουν με τη Φαίη 2 χρόνια, αλλά κάναμε κολλητή παρέα. Με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν 2-3 μήνες πριν το θάνατο της», ανέφερε για τη γνωριμία της άτυχης 23χρονης με τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφαανάκη.
Για τον τραυματισμό της νεαρής Φαίης που οδήγησε στο θάνατο της είπε: «Ήταν σοκαριστική εικόνα. Γρατσουνιές παντού στο πρόσωπο, μελανιές και πρησμένα μάτια. Είχε ξεραμένο αίμα στη μύτη και στα δάχτυλα της. Τα περισσότερα σημάδια ήταν στο πρόσωπο. Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη σχέση της Φαίης με τον κατηγορούμενο υποστήριξε πως «το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγο της. Τοτε άρχισαν τα προβλήματα. Έμειναν μαζί αλλά αργότερα η Μαριαλένα την έδιωξε από το σπίτι».
Για τις υποψίες της Φαίης σχετικά με τη σχέση της αδελφής και του αγοριού της είπε: » Άρχισε να υποψιάζεται γιατί ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί. Κοιμόντουσαν και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Μια φορά έγινε βέβαια.
Μια μέρα ακολούθησε η Φαίη τη Μαριαλένα. Τη βρήκε στο σπίτι του Βαγγέλη«.
Την πεποίθηση της ότι ο κατηγορούμενος είχε ξαναχτυπήσει τη Φαίη εξέφρασε η μάρτυρας λέγοντας ότι μια φορά «κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο. Έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στην φίλη μας την Ιωάννα».
«Η Μαριαλένα αδιαφορούσε για την υγεία της αδερφής της»
Η Δάφνη Μπαλατσούρα κατηγόρησε την Μαριαλένα Μπλάχα ότι αδιαφορούσε για την κατάσταση της υγείας της αδελφής της και ότι μερικές φορές δεν πήγαινε καν να δει τη Φαίη.
«Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο όσες φορές ήρθε έπαιζε θέατρο. Έκανε κάτι σπαστικά και στον αδελφό μου φάνηκε περίεργη». Η φίλη της αδικοχαμένης Φαίης κατέθεσε ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε η νεαρή κοπέλα ήταν ικανά να την σκοτώσουν, κάτι που, όπως είπε, της το ανέφερε και ο διευθυντής της κλινικής όπου νοσηλευόταν. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Στεφανάκης ήταν ερωτευμένος με τη Φαίη. Δεν ερωτεύεσαι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ούτε κάνεις τόσο κακό σε κάποιον που αγαπάς», είπε η μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της έδρας. Η ίδια ανέφερε στο δικαστήριο πώς μια φίλη της Μαριαλένας της είχε εκμυστηρευτεί πώς η Μαριαλένα ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν την αδελφή της ή έναν ηθοποιό που θα πήγαινε στη δουλειά της και θα παρίστανε το δήθεν αγόρι της ώστε αυτό να το πληροφορηθεί στη συνέχεια ο Στεφανάκης, να μαλώσουν και να χωρίσουν.
Η μάρτυρας κατέθεσε, ακόμη, πως η Μαριαλένα πήγαινε στην καφετέρια που δούλευε η Φαίη και την γιουχάιζε μαζί με τις φίλες της. «Η Φαίη μου παραπονιόταν για τη συμπεριφορά της αδελφής της. Μου έλεγε ότι την διέβαλε ότι πάει με παντρεμένους και ότι παίρνει ψυχοφάρμακα».
Η δίκη συνεχίζεται.
e-reportaz.gr

3 σχόλια:

  1. ΓΚΑΜΟΥΣΕ ΓΚΑΛΑ Ο ΝΤΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΑ ΚΖΕΓΚΟΛΑΚΙΑ. ,ΜΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΓΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΣΕΓΚΟΛΑ ,ΝΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝΤΙ ΓΚΟΘΡΑΖΤΗΓΚΑΜΕ ?
    ΤΙ ΝΤΙΑΒΑΣΑ ?
    ΓΚΑΤΙ ΜΠΟΛΥ ΕΝΤΙΑΦΕΡΟΝ !
    ΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΜΙΕΤΑΙ ΓΚΕ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΠΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΖΙ ΜΠΕ ΝΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΕ ΠΞΥΧΟΦΑΡΜΑΓΚΑ ?
    ΜΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΙΜΠΙΗΘΟ ?
    ΓΚΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΣΑΤΖΑΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGO VLEPO MPARILENA KAI TELO PAO STI SOUIDIA GIA NA TH MPAIKSO NTIMOSIOS NOMIMA SE KAMIA MPLATEIA THS STOGKOLMIS.
    TAGKA TAGKA TAGKA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ORAIOS O GKOMENOS POU TIS GAMOUSE KAI DIS DYO ,TIS ARXHES FALAGKRAS TIS APEKTISE MPRIN H MPETA ? KAI NTO GYIALI MPOLY GKALO.MONO POU EGKEI MEGALI MYTI GKE DEN TOU MPAEI MPOLY.
    EGV MPOULAO GYALIA AMPO MPAKISTAN ME 5 EYRA GKE INAI GKALYTERA .
    GKE ESY BRE MARILENA EGXEIS PTINOMORFIA KE MEGALI MYTI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή