Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ;

Κάποιοι αναγνώστες μας, μάς ρωτάνε αν ο Ηλίας Αποστολόπουλος στο επόμενο σχήμα της δημοτικής Αρχής θα συμπεριλάβει τον Θανάση Αυγουρόπουλο και την Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη! 
Απαντάμε:


Δεν είμαστε στο μυαλό του νέου δημάρχου. Ωστόσο, σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις προθέσεις του Αποστολόπουλου είναι να δώσει φρέσκο αέρα και νενανικό δυναμισμό στην δημοτική Αρχή, από την οποία όμως δεν θα λείπουν τα έμπειρα ονόματα και κυρίως αυτοί που έχουν πείρα από διοίκηση του δήμου. 
Τα δύο προαναφερθένατα ονόματα προφανώς και έχουν διοικήσει τον δήμο. Ωστόσο επαναλαμβάνουμε, δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτε ούτε είμαστε στο μυαλό του νέου δημάρχου. 

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι επιστήμη.

    5 Αντιδήμαρχοι: Αθανασάκου, Αυγουρόπουλος, Τσικρικώνη, Οικονόμου, Παρίση.
    Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Νικάκη (για να γουστάρει διπλά και ο Χάρης).
    Πρόεδρος/Αντιπρόεδρος ΔΟΚΜΕΠΑ: Βαλυράκης/Δεμέστιχας.
    Πρόεδρος/Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ: Ρουφογάλη/Βεντουζά.

    Φυσικά 5 χρόνια είναι πολλά, οπότε όλοι θα προλάβουν να πάρουν και Αντιδημαρχία και Προεδρία/Αντιπροεδρία. Με πρώτη τη Νικάκη. Οι Χολαργιώτες, πάντως, ζούμε για να δούμε Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ή Αναπληρωτή Δήμαρχο Σιαμάνη! Και μετά ας ποθάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΌΜΗ ΚΡΑΤΟΎΝ 5 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΙΣΜΟ;ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μπουν νέα πρόσωπα. Οι παλιοί διοίκησαν. Από μόνοι τους πρέπει να καταλάβουν ότι ο ρόλος τους είναι να στηρίζουν και να συμβουλεύουν και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να συμβουλεύσουν ακριβώς; Πώς να διορίσεις όλο σου το σόι στο Δήμο ή πώς να τάζεις ψεύτικους διορισμούς μέχρι και σε πεθαμένους;

      Διαγραφή