Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ!

Στη μάχη με τις φλόγες στη Φθιώτιδα 44 πυροσβέστες με 18 οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη-Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κόρινθο και Τζια

Μάχες με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες ώρες πυροσβέστες σε Λάρισα, Μαλαισίνα, Κορινθία και Τζια.

Aυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη  κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Μάζι στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας.


Φωτογραφία από το larisanew.gr
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 44 πυροσβέστες με 18 οχήματα,13 άτομα πεζοπόρο και τέσσερα  αεροσκάφη.

Εν τω μεταξύ, κοντά σε σπίτια έφθασε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.


Φωτογραφία από το larisanew.gr
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά προκάλεσε μικρές ζημίες σε δύο μη κατοικήσιμα σπίτια, ενώ αυτή την ώρα η εικόνα είναι καλύτερη, αν και υπάρχουν διάσπαρτες εστίες.


Φωτογραφία από το larisanew.gr
Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:55 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη. 

Όμως, εκτός από τα πύρινα μέτωπα σε Μαλεσίνα και Αγιόκαμπο οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν και άλλες δύο πυρκαγιές σε Κορινθία και Τζια.


Φωτογραφία από το larisanew.gr
Ειδικότερα, στην Κορινθία ξέσπασε πυρκαγιά δασική έκταση σε χαράδρα στο Γαλατάκι, για την κατάσβεση τη οποίας επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη φωτιά σε χωματερή στη Τζιά. Στο σημείο επιχειρούν ένα όχημα του Δήμου και ένα της Πυροσβεστικής.

protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Για ξαναβάλε το τραγούδι των φοβερών Locomondo να ξαναδώσουν απαντήσεις πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή