Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ν' ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

eeee

Δυστυχώς, σε αυτό τον τόπο αλληλοτρωγόμαστε. Αντί να δούμε κατάματα την πραγματικότητα και να χειροκροτήσουμε την πεντακάθαρη νίκη της ομάδας μας, υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που επιχειρούν να αμαυρώσουν αυτή τη νίκη χαρακτηρίζοντάς την κάλπικη! Λένε λοιπόν ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής ήταν ...μαϊμού! Και ενώ κανείς ξένος δεν τον αμφισβητεί κι ενώ ειπώθηκε ότι θα το έδινε οποιοσδήποτε διαιτητής, εμείς εδώ, με κάποιους κονδυλοφόρους μεμψιμοιρούμε και διυλίζουμε τον κώνωπα. Δείτε λοιπόν το πέναλτι ότι είναι 100% πεντακάθαρο. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο όσο και οι «παγωμένες» φωτογραφίες από δύο διαφορετικές κάμερες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων λέμε:
Ο παίκτης μας (Σαμαράς) επιχειρεί να κλωτσήσει την μπάλα και το πόδι του αντιπάλου παρεμβάλλεται βάζοντάς του τρικλοποδιά! Μάλιστα δε, θα λέγαμε ότι η ανατροπή είναι... επαγγελματική. Ο παίκτης δηλαδή από την Ακτή Ελεφαντοστού επιχειρεί να παραπλανήσει τον διαιτητή ότι δήθεν το πόδι του Σαμαρά μπλέχτηκε στο δικό του πόδι και όχι ότι αυτός του έβαλε τρικλοποδιά. Βλέποντας και ξαναβλέποντας το βίντεο μπορεί να διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος το γεγονός. Ο διαιτητής ενήργησε με απόλυτη ευθυκρισία και ακριβοδίκαια! 
Ας αφήσουν λοιπόν τις βλακείες όσοι θέλουν να κηλιδώσουν τη νίκη της ομάδας μας. Με 3 δοκάρια σε ένα παιχνίδι και με κόντρα την τύχη (αφού δύο ποδοσφαιριστές μας βγήκαν νοκ-άουτ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού) η ομαδάρα μας άξιζε 100% τη νίκη. Ήταν καλύτερη της Ακτής Ελεφαντοστού! 

ΜΠΡΑΒΟ ΣTΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!  



10 σχόλια:

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΗΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι είπαν για μαϊμουδένιο πέναλτι τους συνιστώ να δουν με πολύ προσοχή αυτά τα βίντεο για να δουν ότι είναι πέναλτι. Όμως σέβομαι τις απόψεις των άλλων και ας είναι αντίθετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ Ή ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 94 ΛΕΠΤΟ !!!!

    ΑΠΟ ΤΟ BINTEO ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ Ε. , ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΑΦΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ .
    ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ .
    ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑΤΙ
    1) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ
    2) ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΔΙΟΥ
    3) ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝ ΜΕ ΧΕΡΙ Ή ΣΩΜΑ
    4) ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΟΝ, ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 94 ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ Ε.

    ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
    ΜΠΑΛΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 94 ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ.......ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ .
    ΔΙΧΤΥΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΓΛΥΨΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΟΥΤ Η ΜΠΑΛΑ,ΟΥΤΕ ΣΟΥΤ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΚΟΛ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.

    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΛΥΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΡΙΚΑ .

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ,5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ , ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ 100 ΛΕΠΤΩΝ .

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αμαυρώνεται η νίκη της εθνικής ομάδας. Είναι πεντακάθαρη νίκη της εθνικής ομάδας. Αμαυρώνονται οι άλλοι που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτοί που σιχαίνονται την ελληνική σημαία, που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ,ΟΚ ;
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ .
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΟΔΟΝΤΕΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΝΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥΣ.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ , ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ , ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε το διάβασα όλο. Έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτά που λες και ας μην συμφωνώ μαζί σου. Όμως κάθισα ως αναγνώστης του Παρατηρητή να διαβάσω αυτά που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΓΚΑΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ VIDEOS ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ.

    ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δούμε ποια είναι η συνέχεια για την εθνική ομάδα. Συμφωνώ για το Μουντιάλ που είναι λίγο έως πολύ στημένο.

    Όσο για όλα τα άλλα που είπε ο Παρατηρητής εδώ εκτενώς εδώ και πολύ καιρό, ο Τέρενς Κουίκ για το ψευτοέθνόσημο που πρέπει να αποσυρθεί, που έκανε την επερώτηση στην Βουλή για την απόσυρση του ψευτοεθνόσημου και υποστήριξε το γνήσιο εθνόσημο που υπάρχει στον Παρατηρητή, για την διεθνιστική αθλητική εταιρεία με βρίσκουν σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικά στο 2ο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα οτι ο Σαμαράς ετοιμάζεται να σουτάρει με το αριστερό τη μπάλα που είναι μπροστά του. Ο αντίπαλος έρχεται από πίσω του, είναι αόρατος στο Σαμαρά, δεν έχει καθόλου επαφή με τη μπάλα - δεν τη διεκδικεί καν - και τελικά ανακόπτει με το δεξίό του μηρό (λίγο πάνω από το γόνατο) την κίνηση του ποδιού του Σαμαρά για σουτ. Η κρίσιμη επαφή, υπαιτιότητι του "πράσινου", γίνεται ακριβώς τη στιγμή της εκτελέσεως.
    Επαναλαμβάνω, ο "πράσινος" δεν είναι ορατός από το Σαμαρά, ενώ εκείνος έχει μπροστά του το Σαμαρά.
    Κανονικό - τυπικό - φάουλ θα ήταν αν τη στιγμή που κάποιος τερματοφύλακας έχει αφήσει τη μπάλα από τα χέρια του προκειμένου να την σουτάρει και κάποιος αντίπαλος έκανε από πίσω την ίδια κίνηση και έρριχνε κάτω τον τερματοφύλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή