Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"!

Είτε κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" είτε έχουν καβαλήσει καλάμι, φτάνοντας στο σημείο να πιστεύουν ότι ...μας τάϊσαν με μερικές διαφημίσεις που έβαλαν κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές! 
Ισχυρός τοπικός παράγων απευθυνόμενος προς τη συνεργάτιδα του Βραχιολίδη, Μαρουδιά Φιλίππου, είπε με ...ύφος: "Να δω τι θα κάνετε από τον Σεπτέμβριο που δεν θα έχετε καμία διαφήμιση"
Ο ισχυρός παράγων που συμμετείχε και στις εκλογές, εννοώντας ότι τελείωσαν οι καταχωρήσεις που έβαλαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι-δημοτικοί σύμβουλοι, πιστεύει ότι από τον Σεπτέμβριο θα επέλθη το τέλος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή"!!! Με απλά λόγια, ότι θα ...κατεβάσει ρολά επειδή έχει κλείσει η στρόφιγγα των διαφημίσεων! 

Θέλουμε λοιπόν να καταστήσουμε σαφή τα εξής, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς όσους έχουν παρόμοιες απορίες ή πολύ περισσότερο όποιους θεωρούν ότι με τις διαφημίσεις πέταξαν ...ένα ξεροκόμματο στην εφημερίδα:
Η εφημερίδα μας προϋπάρχει
στον Χολαργό τόσο του ιδίου όσο και των περισσότερων πουβ ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Από το 1970 επιβιώνει η εφημερίδα, ενώ από το 1997 που τις τύχες της εφημερίδας έχει πάρει στα χέρια του ο Βραχιολίδης, δίνει τους αγώνες της έχοντας περάσει από πολλές εκλογικές αναμετρήσεις. Και κυρίως, ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" δεν έχει πληρωθεί από καμία δημοτική Αρχή ούτε καν για ετήσια συνδρομή! Οι όποιες διαφημίσεις-ανακοινώσεις-ισολογισμοί πήγαιναν και πηγαίνουν κατευθείαν προς τις "30 Μέρες". Και όμως υπάρχουμε κύριοι. Για όσους απορείτε "Να δω τι θα κάνετε από τον Σεπτέμβριο που δεν θα έχετε καμία διαφήμιση" , θα κάνουμε ό,τι κάνει τόσα χρόνια. Θα επιβιώσουμε με τη διαφημισούλα του μπακάλη της γειτονιάς ή του βουλκανιζατέρ "Κόπανος". 

Σε ό,τι αφορά στις διαφημιστικές καταχωρήσεις των υποψηφίων δημάρχων-δημοτικών συμβούλων, αν κάποιοι νομίζουν ότι  μας ...τάϊσαν, τότε θα μας βρουν απέναντι! Όταν πάτε στο μαγαζί της γειτονιάς σας και αγοράζετε ένα προϊόν, δεν απολαμβάνετε τις υπηρεσίες που σας παρέχει το μαγαζί; Μόνο δίνετε; Δεν παίρνετε; Αυτή την αντίληψη έχετε κύριοι; Πού τα ακούσατε αυτά ρε; 
Αν λοιπόν υπάρχει τέτοια νοοτροπία σε μερικούς παράγοντες τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά... Kαι θα είμαστε εδώ να τους χτυπάμε το καμπανάκι...
Σταματάμε εδώ για να μην πούμε περισσότερα... 

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΟΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ... ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ?? ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ... ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΦΜΕΡΙΔΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ????ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΔΟΣΟΛΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ...........ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΤΟΝ .....Ο ΗΛΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οι όποιες διαφημίσεις-ανακοινώσεις-ισολογισμοί πήγαιναν και πηγαίνουν κατευθείαν προς τις "30 Μέρες". Και όμως υπάρχουμε κύριοι".

    ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗ ΚΑΙ Η ΜΠΗΧΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ-ΕΡΕΥΝΗΤΗ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ-ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ................................... ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΑΚΗ??? ΔΩΣΤΟΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΟΡΝΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ, ΤΙ ΚΙΟΤΕΥΕΙΣ??? ΚΙΟΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΩΡΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι αυτό...

    Ότι ο "Α & Δ Παρατηρητής" έχει μεγάλη εμβέλεια σε όλη την Ελλάδα. Ας το καταλάβουν κάποιοι... και ο ισχυρός παράγων.

    Μάκη συνέχισε. Αυτοί είναι ένα τσούρμο από δειλούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
    Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.
    Ο ΜΑΣΟΝΟΣ.
    Ο ΚΡΥΠΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ
    Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    .....ΙΣΧΥΡΕ ΠΑΡΑΓΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ τι λέτε; Υπάρχουν και παράγοντες στη συνοικία Χολαργός; ΄Ολα τα βλαχαδερά εδώ μαζώχτηκαν και χτυπιούνται σαν τη μύγα στο γάλα, για να βγάλουν βούτυρο... Οι πρόσφατες εκλογές απέδειξαν το συνοικιακό επίπεδο των... καθ΄όναρ παραγοντίσκων της πόλης! Τι άλλο να πει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
    "ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"

    ΜΠΟΥΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή