Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ; ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Ποια είναι η ασφάλεια που νιώθει ο πολίτης σήμερα; Ο χτυπημένος-ξεζουμισμένος από την εφορία πολίτης, ο τρομοκρατημένος από τα τα αδιάκοπα μέτρα της τρόικας αλλά και από τους κακοποιούς που αλωνίζουν σε σπίτια-καταστήματα κ.λ.π.; 
Η στοιχειώδης ασφάλεια που θα μπορούσε να του παρέχει η αστυνομία, χάνεται κι αυτή μαζί με τον μισθό ή τη σύνταξή του! Τσακισμένοι κι αποδεκατισμένοι οι αστυνομικοί από τα μνημόνια, με τα αστυνομικά τμήματα να υποφέρουν είτε από έλλειψη προσωπικού είτε υποδομών (δεν έχουν ούτε περιπολικά), ποια ασφάλεια μπορεί να νιώθει ο βαριά φορολογούμενος πολίτης; Καμμία!
Στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού αναζητούμε εδώ και μέρες τον αστυνομικό ασφάλειας του τμήματος. Απουσιάζει επί μονίμου βάσεως. Πάρτε κι εσείς τηλέφωνο στο 210.6563845! Δεν θα τον βρείτε εκεί! 
"Πάρτε αύριο, απουσιάζει", μας είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος! Τον αναζητούμε όμως εδώ και μέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο σεβαστός αξιωματικός είναι απών από το γραφείο της ασφάλειας αρκετά συχνά! Το τραγικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος αξιωματικός στην ασφάλεια που να σηκώνει το τηλέφωνο και είσαι αναγκασμένος να τηλεφωνήσεις στο αστυνομικό τμήμα (210.6511657) για να σου πουν: "Πάρτε άλλη μέρα, απουσιάζει"
Προσέξτε όμως διάλογο που είχαμε και με τον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος: 
Έξω από μαγαζί επί της Λ. Μεσογείων έρχονται και αράζουν δύο άστεγοι. Φέρνουν τις χαρτοσακκούλες τους, τα σουβλάκια τους, τρώνε κανονικά και το πρωί φεύγουν. Ένα περιπολικό της αστυνομίας δεν υπάρχει να περάσει από τη Λ.Μεσογείων για να τους μαζέψει;
Αστυνομικός: Πρέπει να καλέσετε εσείς το "100" για να έρθει περιπολικό, εμείς δεν έχουμε εύκαιρο πάντα.
Μήπως πρέπει να φυλάμε καραούλι όλη τη νύχτα εμείς; Αφού στις 3.00 ή 4.00 πρωί έρχονται οι άστεγοι και κατασκηνώνουν έξω από το μαγαζί. Επί τόσες ώρες δεν υπάρχει ένα περιπολικό να περάσει; Για την Λ. Μεσοείων σας μιλάω.
Αστυνομικός: Σας είπα, πρέπει να τηλεφωνήσετε εσείς. 

Νιώθετε ασφαλείς συνέλληνες, μετά απ'όλα αυτά; 
Η αστυνομία απουσιάζει, τηλεφωνήστε αργότερα! 

2 σχόλια:

  1. Θερμή παράκληση προς τους βρωμερούς και τρισάθλιους άστεγους: ΜΗΝ αράζετε έξω από το μαγαζί του Βραχιολίδη. Αράξτε έξω από κάποιο άλλο μαγαζί του παράδρομου. Τόσα υπάρχουν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ βρωμιάρη πρέπει να είσαι ΣΥΡΙΖΕΟΣ... ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ!

      Διαγραφή