Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΑΜΑΡΑ!

Και τα άλλα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου, για την άδικη κριτική που τους έκανα μετά το ατυχές, πρώτο τους παιχνίδι στο Μουντιάλ!
Σιγά μην εννοούσα τον Αντώνη Σαμαρά! 
Ο ΕΝΑΣ...ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ…ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!!!
Του Μάκη Βραχιολίδη
Εκπληκτική, ανεπανάληπτη, επική πρόκριση σημείωσε προχθές βράδυ η εθνική ποδοσφαίρου απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζοντάς την με 2-1 και περνώντας έτσι στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Από τη στήλη αυτή οφείλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τα παλληκάρια μας, για την άδικη κριτική που τους επεφύλαξα αμέσως μετά το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τους απέναντι στην Κολομβία (0-3). Διατηρώ μόνο την ψευδαίσθηση ότι η κακή έως υποτιμητική για την αξία τους κριτική, είχε τη θετική της πλευρά, με την έννοια ότι τους πείσμωσε για να διαψεύσουν τόσο εμένα όσο και άλλους συναδέλφους των ΜΜΕ οι οποίοι μετά την κακή της εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, έστησαν στον τοίχο την εθνική μας ομάδα.
Οι παίκτες της εθνικής μας απέδειξαν ότι είναι χαλκέντεροι  και δικαίως προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Της εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσει ακόμη πιο ψηλά θυμίζοντάς μας ημέρες του Euro 2004. Το μπορεί γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και κυρίως γιατί οι παίκτες μας έχουν ψυχή. Αυτή την ψυχή που λείπει από πολιτικούς του γλυκού ύδατος τύπου Αντώνη Σαμαρά. Ένας πρωθυπουργός που ενώ υπόσχεται στον ελληνικό λαό σκληρή διαπραγμάτευση απέναντι στους δανειστές, τελικά εξαπατά τον λαό γιατί προηγουμένως έχει ήδη υπογράψει τα μνημόνια θανάτου σε βάρος τους! Αυτός που κρατάει στα χέρια του τις τύχες της χώρας, αντί να έχει στην ψυχή του την Ελλάδα και την ελληνική σημαία, φροντίζει να κάνει καλές πολιτικές επικύψεις ενώπιον της Μέρκελ και να παπαγαλίζει το «θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας» ή το « θα παραμείνουμε πάση θυσία στο ευρώ»! Συγκρίνετε τον παικταρά μας Γιώργο Σαμαρά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο ένας διαφημίζει την Πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο, κάνοντας περήφανο τον ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης και ο άλλος ταπεινώνει την Ελλάδα στα μνημόνια του θανάτου, ξεπουλάει την δημόσια περιουσία του τόπου και έχει ανοίξει την κερκόπορτα στους τοκογλύφους που διαφεντεύουν πλέον αυτό τον λαό! 

"Ελεύθερη Ώρα"

7 σχόλια:

  1. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/06/blog-post_432.html


    ΜΑΪΜΟΥΔΟΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ,ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ;

    ΠΟΣΟΙ ;

    ΔΩΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΔΩΣΤΟΥ ΜΕΘΗ, ΤΗ ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ.

    ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ .
    ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .
    ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ .

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΚΑΦΕΔΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ -ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ - ΤΗΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑΡΑ , ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ !

    ΓΕΛΟΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη δεν χρειάζεται εσύ να τους ζητάς συγνώμη.

    Οι παίκτες της εθνικής ομάδας έπρεπε να σου ζητήσουν συγνώμη γιατί αυτοί έδωσαν δικαιώματα με την αγωνιστική συμπεριφορά τους στο αγώνα με την Κολομβία, με τα φιλικά που έδωσαν και με τις συμπεριφορές που δεν ήταν οι πρέπουσες. Το πρόσωπο της εθνικής ομάδας δεν ήταν καλό.

    Με αυτά που τους είπες όμως είχαν την θετική πλευρά. Καλά έκανες και τους τα έχωσες.

    Όσο για την φανέλα και το ψευτοεθνόσημο έχεις δίκιο και δεν μπορεί κανένας να στο αμφισβητήσει! Και εγώ μαζί σου!

    Όσο για Σαμαρά-Βενιζέλο καλύτερα είναι να του δίνουν από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ο τρελοστιχάκιας ποιητής και στέλνω ένα ακόμα ποιηματάκι τραγουδάκι που έχει τίτλο "Ο χαβαλές συνεχίζεται".


    Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    Το πάρτι του Μουντιάλ συνεχίζεται
    Ο κόσμος εδώ πεθαίνει και χάνεται
    11 εκατομμύρια παρτάκηδες γλεντούν
    Το τι θα συμβεί μετά δεν τους αφορούν

    Ο χαβαλές συνεχίζεται

    Οι παρτάκηδες «αγάπησαν» την Greece/Nike
    Και την προτιμούν δαγκωτό like
    Όλα ξαφνικά έγιναν μπλε
    Να πανηγυρίσουν ακόμα έναν χαβαλέ

    Ο χαβαλές συνεχίζεται

    Θέλουν οι παρτάκηδες η Greece/Nike
    Το Μουντιάλ να κατακτήσει με το έτσι like
    Για να ξαναψηφίσουν Σαμαρά-Βενιζέλο
    Για να κάνουν πάλι την Ελλάδα μπουρδέλο

    Ο χαβαλές συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη σου λέω για πολλοστή φορά ότι οι διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές και όλη η ΕΠΟ πρέπει να σου ζητήσουν σε σένα συγνώμη γιατί έδωσαν πολλά δικαιώματα πριν αρκετό καιρό. Να σου πω μερικά.

    Οι διεθνείς παίκτες όλη την χρονιά δεν είχαν επαγγελματική συμπεριφορά στο πρωτάθλημα και στην εθνική ομάδα. Τα ξέρεις πολύ καλά.

    Το σήμα της εθνικής ομάδας που είναι απαράδεκτο γιατί δεν είναι η ελληνική σημαία και δεν είναι άξιο να υπάρχει στις φανέλες που φορούν οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές. Δεν τους αξίζει να είναι υπό αυτής της ΕΠΟ που δεν σέβεται κανέναν Έλληνα φίλαθλο και έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Η συμπεριφορά της ΕΠΟ:

    1) Ως προς το σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι η ελληνική σημαία ήταν τρομερά αλαζονική και ανθελληνική και απαρνήθηκε το γνησιότατο Εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που υπάρχει στον "A&Δ Παρατηρητή". Έπρεπε να είχε αποσυρθεί το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.

    2) Επίσης ως προς τον Έλληνα πολίτη, η συμπεριφορά της ΕΠΟ ήταν απαίσια με αποτέλεσμα να του κλείσει το τηλέφωνο με πολύ δύναμη κατάμουτρα! Δεν άντεχε τις αλήθειες που έλεγε αυτός ο Έλληνας πολίτης γιατί πρέπει να αποσυρθεί το σήμα αυτό που δεν είναι η ελληνική σημαία.

    Όλοι αυτοί πρέπει να σου ζητήσουν εσένα συγνώμη που είπες μόνο αλήθειες γιατί ζούσαν πριν αρκετό καιρό στο παραμύθι της αλαζονείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάκη πρέπει όλοι αυτοί να σου ζητήσουν συγνώμη ακόμα:

    Για το αναποδογυρισμένο σήμα εθνόσημο με την ελληνική σημαία στα T-Shirt της ΕΠΟ που ήταν στο site sportarena.gr

    Γιατί όλοι αυτοί υποτιμούσαν την νοημοσύνη των Ελλήνων και κοίταζαν μόνο την πάρτη τους!

    Είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που τόλμησες να πεις αλήθειες και πράγματα που πήγαν να περάσουν απαρατήρητα.

    Μην ξεχνάω και τον Τέρενς Κουίκ που έκανε αγώνα για την απόσυρση του ψευτοεθνόσημου από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βραχιολιδη εχουμε να σε ενημερωσουμε για κατι: τοσο καιρο ο σαμαρας, η επο και οι παιχτες της εθνικης σε εγραφαν στα παπαρια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι σίγουρος γι΄ αυτά που λες για τον Βραχιολίδη;;; Εγώ ξέρω ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για κάποια πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή