Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ! 40 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! 
Ο ΟΑΣΑ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, ανακοινώνει προς το επιβατικό κοινό ότι από τις 31/7/2014, ισχύουν θερινά δρομολόγια για όλες τις γραμμές της Ο.ΣΥ. Α.Ε..

Αυτό όμως που δεν λένε στον κόσμο και προφανώς για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνουν, είναι η συχνότητα των δρομολογίων.

Κάποιος συνάδελφος μας έστειλε με mail, μερικούς πίνακες δρομολογίων κάποιων γραμμών, επειδή όμως δεν είναι και τόσο καλές οι φωτογραφίες, εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τον πίνακα δρομολόγησης της γραμμής 13 (Ψυχικό-Λαμπρινή).

Απ' ότι λοιπόν μπορούμε να διακρίνουμε, για αύριο Κυριακή 3/8/2014, θα κυκλοφορήσουν όλη μέρα μόνο 3 οχήματα, η συχνότητα των δρομολογίων κυμαίνεται στα 35 με 40 λεπτά, ανάλογα βέβαια με τις κυκλοφοριακές συνθήκες

Επάνω αριστερά: Πρώτο δρομολόγιο από Αμαξοστάσιο Κ. Μύλου ώρα εξαγωγής 6:05 και από Λαμπρινή προς Ψυχικό 6:30, το δεύτερο από Λαμπρινή μετά από 40 λεπτά (7:10) και το τρίτο μετά από 35 λεπτά (7:45).

Κάτω δεξιά: Μετά τις 22:20 το βράδυ δεν υπάρχει άλλο δρομολόγιο από ή προς Ψυχικό

Στο επιβατικό κοινό που θα περιμένει στις στάσεις και με το δίκιο του θα είναι αγανακτισμένο, ποιος θα του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος θα του δώσει πίσω τα λεφτά του, που πλήρωσε μηνιαία κάρτα για συγκοινωνίες και συγκοινωνίες δεν έχει;

Κοινό μυστικό σε όλους είναι ότι η Ο.ΣΥ. Α.Ε. δεν έχει κανένα λόγο ως προς τον προγραμματισμό και την συχνότητα των δρομολογίων Τρόλεϊ και Λεωφορείων, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ΟΑΣΑ και καλό θα ήταν οι επιβάτες να μην τα "βάζουν" άδικα με τους οδηγούς και το προσωπικό της Ο.ΣΥ..

Ο επιβάτης μπορεί να απευθυνθεί, για τα παράπονα του μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση oasa@oasa.gr ή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ http://www.oasa.gr/forms.php?id=fparapona ή στο τηλ: 210-82.00.999 και φαξ: 210-82.12.219.

Κύριε Δημητριάδη, καλές οι φιέστες και οι διαγωνισμοί φωτογραφίας, αλλά από προγραμματισμό δρομολογίων κάτι δεν κάνετε καλά!

Δείτε τον πίνακα με τα δρομολόγια και τις ώρες τις ντροπής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



www.trolleatzis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου