Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ! ΕΝΣΠEΙΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ...ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ...ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Μετά τη νόσο των χοίρων όπου παίχτηκε το χοντρό παιχνίδι με τον θανατηφόρο ιό Η1Ν1 και που η ανθρωπότητα υποχρεώθηκε να αγοράσει εμβόλια, εδώ δε στην Ελλάδα ο Καραμανλής χρέωσε τη χώρα με 5 εκατομμύρια ευρώ για εμβόλια, ήρθε ο ιός Έμπολα! 
Θυμάστε τι είχε γίνει πριν από χρόνια στα κανάλια με τη νόσο των χοίρων; Έβγαιναν οι δημοσιογράφοι και προωθούσαν ως dealers από τα κανάλια το εμβόλιο κάνοντας πλύση εγκεφάλου σε όλους τους Έλληνες. Θυμάστε τον Γιώργο Παπαδάκη και τη θεατρική παράσταση με την Ξενογιαννακοπούλου που έκανε live το εμβόλιο προτρέποντας τον κοσμάκη να εμβολιαστεί για να γλιτώσει από τη νόσο των χοίρων; 
Το ότι κάποιοι αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας ή κάποιοι στο εξωτερικό πέθαναν από το εμβόλιο, πέρασε στο ντούκου! Το θέμα ήταν να πιάσει το κόλπο! Η κυβέρνηση Καραμανλή πέταξε 5 εκατομμύρια ευρώ για ένα εμβόλιο, του οποίου η προπαγάνδα εδώ στην Ελλάδα δεν έπιασε τόπο. Περίπου 300.000 εμβολιάστηκαν! Το τι κινδύνους θα αντιμετωπίσουν μετέπειτα στη ζωή τους ή τι πειραματόζωα έγιναν από τους εμβολιασμούς αυτούς, αυτό είναι άλλο θέμα!
Πάντως, υπήρξαν αντιδράσεις από συνετούς επιστήμονες για την μπλόφα-κομπίνα που παίχτηκε γύρω από τη νόσο των χοίρων. Έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούσαν από τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο. Δείτε εδώ και κατεβάστε το κείμενο '80 Ιατροί ενάντια των Εμβολιασμών' 

http://www.house-of-light.gr/com_downloads/keimena-ygeia/111.html

Τώρα λοιπόν έβγαλαν από το... πουθενά τον ιό Έμπολα! Από το "πουθενά" τρόπος του λέγειν, διότι η νέα τάξη δουλεύει με ...δολοφονικό σύστημα. Δείτε αυτή την ώρα ταινία που παίζεται στο STAR για τον ιό Έμπολα! Ο φόβος, η τρομοκρατία πρέπει να επιβληθούν πρώτα στον κόσμο πριν περάσουν στην επόμενη φάση, που είναι ο εμβολιασμός όλου του κόσμου.
Χθες λοιπόν, βγήκε δημοσίως η επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία δήλωσε ότι
ο ιός Έμπολα «κινείται πιο γρήγορα από τις προσπάθειές μας να την ελέγξουμε». (δείτε εδώ)

Αφού λοιπόν εγκαθιδρύσουν τον φόβο και την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αφού δουλέψουν τα εγχώρια παπαγαλάκια προς αυτό τον σκοπό, θα έρθει το εμβόλιο-εξολοθρευτής! Όχι βεβαίως του ιού Έμπολα αλλά εξολοθρευτής των ανθρώπων. Η παγκόσμια τάξη εργάζεται για την ραγδαία μείωση του πληθυσμού. 

Το ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι η ίδια στρατηγική της παγκόσμιας τάξης που σαρώνει κράτη, έθνη, πολιτισμούς, ανθρώπινες ζωές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου