Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

"ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ"! ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ!

oρισμενες επισημανσεις μου για ουκρανια.
γραφει ο δρ αθανασιος.ε.δρουγος
1)πλησιαζουμε στην ωρα μηδεν για το ντονετσκ και το λουχανσκ. σταρατα λογια. ολα τα ειδησεογραφικα πρακτορεια κανουνε λογο για την περικυκλωση τους απο παντου. ηδη οι 3 καμπαλερος γκουμπαρωφ-μποροντει και στρελκωφ λενε οτι δεν εχουνε ελπιδα εκτος αν η μοσχα κανει κατι. να το πω απλα επειδη επι 64 ημερες παρακολουθω τις επιχειρησεις του ουκρανικου στρατου. οπως ειναι αυτη την στιγμη οι ανταρτες ειναι σε ραντεβου με το βατερλω τους. αν τυχον ο πουτιν εκανε κατι, θα πλησιαζαμε σε ακραια συμβαντα. δεν χρειαζεται.
2)τα ελεγα και τα εγραφα και δικαιωνομαι. η μονη λυση για να αποφευχθει η αιματοχυσια. δεν την θελω με τιποτα στην ευρωπη. να αφησουν τις θεωριες περι νεου σταλιγκραντ και τα λοιπα. ας σοβαρευτουμε. δεν πρεπει να ισοπεδωθουν οι πολεις. παντα μιλω με θεοψυχρη λογικη και ξερω αρκετες φορες ενοχλει καποιους. αλλα αυτη ειναι η αληθεια. οι ανταρτες εχουνε την εξης επιλογη. και ο πετρο ποροσενκο πρεπει να τους δωσει μια ευκαιρια. οσοι ειναι ουκρανοι πολιτες του ντονμπας να αφοπλιστουν και να δοθει γενικη αμνηστια. και προωθηση μετρων αποκλιμακωσης. οχι αλλοι νεκροι. οσοι ειναι ρωσοι οπως οι παραπανω 3 να σηκωθουν και να φυγουν για την ρωσια και να μην επιστρεψουν ποτε. αρκετο κακο εχουνε κανει στην ανατολικη ουκρανια.. οσοι ειναι μισθοφοροι απο οπου και αν προερχονται να σηκωθουν και να φυγουνε. ολοι τους. και να αρχισει η ανοικοδομηση της ανατολικης ουκρανιας. αμεσα.
3)οσοι ουκρανοι εκαναν εγκληματα πολεμου στο σλαβιανσκ, στο κραματορσκ, στο ντονετσκ στην χορλιβκα, στην κοσταντινοφκα κλπ να δικαστουν απο τις ουκρανικες αρχες και να καταδικαστουν. μονο αυτοι, οπως ο μπελζερ στην χορλιβκα. ειχανε επιβαλει παρακρατος τρομοκρατιας. δεν ειναι πραγματα αυτα. το σταλιγκραντ ηταν αμυνα σε πατρωα εδαφη απο αθλιο ξενο εισβολεα. εδω ειναι περιοχες της ουκρανιας. τελεια και παυλα.και τα συνορα να χαραχθουν ξεκαθαρα και να συσταθουν ειδικες διαβασεις ελεγχομενες απο τον οασε.
4)σε καποιες ιστοσελιδες τους τελευταιους μηνες εγραφαν ασυναρτησιες και ατερμονες βλακειες. η φαντασιοπληξια σε καθετη γεωμετρικη προοδο.. ο ουκρανικος στρατος συνηλθε απο το αρχικο σοκ της κριμαιας και προχωρησε σε μετρα ανασυγκροτησης. τα εγραφα και τα ελεγα. γιατι χρονια τα ασχολουμαι και τα αναλυω. ο ουκρανικος στρατος εδρασε οπως ο κροατικος στην κραινα, στο πακρατς και στο βουκοβαρ στον πολεμο σερβιας με κροατια την περιοδο 1992-1993.. ετσι εχασαν οι σερβοι δυστυχως τοτε το κνιν το ζανταρ , και την ανατολικη και δυτικη σλαβονια. με την επιχειρηση storm.
παντα αλλοι γελανε τελευταιοι.
5)λοιπον δεν χρειαζεται αλλο αδικο αιμα. η ρωσικη τακτικη στο ντονμπας απετυχε. και ειναι καιρος για αποκλιμακωση. και μονο. ο πουτιν εχει ηδη στριμωχθει. το λενε απο παντου. του ετοιμαζουν παρα πολλα χουνερια.....δεν χρειαζεται.μπορει να γινουνε χειροτερα.(αν τον παραστριμωξουνε/δεν μπορεις να τα βαλεις με ολους )
εν κατακλειδι πριν προχωρησουν οι δυναμεις του κιεβου σε εκτεταμενες επιχειρησεις σε αστικο περιβαλλον καλο ειναι να την κανουνε και να στριβουνε οι πρακτορες της fsb και τα διαφορα ατομα στο ντονμπας. απετυχαν. η ουκρανια πρεπει να παραμεινει ενιαια. και να δοθει πολιτικη ομοσπονδιακη λυση. τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου...της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η ημερα και γελαει....τα γραπτα μου μενουνε. μηνες φωναζω για πολιτικη λυση..


www.analystsforchange.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου