Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ;;;


Διαβάστε τι είπε στη Βουλή ο πρώην κομμουνιστής Χ. Λαζαρίδης κατα τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του ΕΝΦΙΑ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.





Απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τον ΕΝΦΙΑ.
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ : 
Η περίπτωση του φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζουμε σήμερα είναι χαρακτηριστική αυτού που ονομάζουμε διάψευση αρνητικών προσδοκιών. Συνήθως, η Κυβέρνηση καλλιεργεί υπερφίαλες προσδοκίες, διαψεύδονται και αυτό της στοιχίζει. 
Τώρα έχουμε –και δεν είναι η πρώτη φορά- ακριβώς το αντίστροφο. 
Η Αντιπολίτευση –και όχι μόνο, για να είμαστε δίκαιοι- καλλιεργεί αρνητικές προσδοκίες, οι οποίες διαψεύστηκαν παταγωδώς. 
Ακούσαμε ότι θα δημευτούν τα ακίνητα, ακούσαμε ότι θα είναι εξοντωτικοί οι φόροι των ακινήτων. 
Η πραγματικότητα που προκύπτει είναι πως θα έχουμε μία επιβάρυνση για τη χρήση του 2014, όση ήταν και το 2013, περίπου ίδια σε ύψος, αλλά επειδή γίνεται διεύρυνση φορολογικής βάσης, οι περισσότεροι θα πληρώσουν λιγότερα έως πολύ λιγότερα. 
Κάποιοι, περίπου το 20%, θα πληρώσουν πάνω-κάτω τα ίδια και ένα 5% θα πληρώσει περισσότερα, αλλά όχι πολύ περισσότερα, που αφορά κυρίως υψηλότατης εισοδηματικής στάθμισης φορολογούμενους.

kinima-ypervasi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου