Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΡΥΘΜΙΣΗ-ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ!

Δώρο στα "κοράκια" κάνουν τα σπίτια μας οι εγκέφαλοι της κυβέρνησης, αφού θα βγαίνουν στον πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης την εμπορική! 
Όι τράπεζες όμως δάνεισαν τον κόσμο με βάση τις αντικειμενικές, και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση μας στέλνει τον λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ, τον ενιαίο φόρο ακινήτων, υπολογισμένο επίσης με βάση τις αντικειμενικές αξίες.

Με τιμές εκκίνησης τις πολύ χαμηλές εμπορικές αξίες αντί των αρκετά πιο υψηλών αντικειμενικών τιμών θα διενεργούνται το 2015 οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τις τράπεζες, σύμφωνα με ρύθμιση-βόμβα που συμπεριέλαβαν στο πολυσέλιδο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Όπως φαίνεται και στο κείμενο του πολυνομοσχεδίου και συγκεκριμένα στα άρθρα 993 και 995 τιμή της πρώτης προσφοράς για το ακίνητο που εκπλειστηριάζεται ορίζεται η εμπορική αξία του όπως αυτή προσδιορίζεται κατά τον χρόνο της κατάσχεσης και όχι η αντικειμενική όπως ορίζει η ισχύουσα ρύθμιση.
 
Επιπλέον, με τις διαδικασίες εξπρές που θα ισχύουν για τους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με τον αναμορφωμένο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, οι εξευτελιστικές τιμές πρώτης προσφοράς που θα καθορίζονται στους πλειστηριασμούς θα μπορούν να μειωθούν ακόμη περισσότερο, στις περιπτώσεις που οι πρώτοι πλειστηριασμοί  θα κηρύσσονται άκαρποι.
Φυσικά ενοείται ότι ο οφειλέτης θα συνεχίσει να χρωστάει στον αιώνα...τον άπαντα, καθώς η πώληση σε εξεφτελιστική τιμή δεν θα τον "ξελασπώνει" απο τα υπέρογκα τεχνητά χρέη που οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις του "φόρτωσαν" στην πλάτη.
Ο πραγματικός στόχος των ξένων σε συνεργασία με το εγχώριο πολιτικό σύστημα πλέον αποκαλύπτεται. Θέλουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, το τελευταίο τους "λιμάνι". Άνθρωποι που δεν έχουν στέγη και γη στη χώρα τους εύκολα διασύρονται, και ακόμα πιο εύκολα εγκαταλείπουν την χώρα για να αντικατασταθύν απο πολυφυλετικούς "Έλληνες"
Ο «άρχων» είναι αυτός που έχει δική του γη (άρα=γή + έχων). Και πραγματικά, ακόμα και στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς δική του γη / δικό του σπίτι. Χτυπωντας μας στην ιδιοκτησία μας, χτυπούν την αρχοντιά της άλλοτε περήφανης μεσαίας ελληνικής τάξης. Χωρίς σπίτι παύεις να είσαι άρχοντας στον τόπο σου.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όταν επέβαλαν τον φόρο υπεραξίας ακινήτων στην κυβέρνηση (χαράτσι 15%), στην αρχή προέβλεπε μεταπωλήσεις από την 1/1/2013. Η τρόικα ανάγκασε την κυβέρνηση (λέμε τώρα) να το επεκτείνει μέχρι το...10000 π.Χ. Όλα μαζί αν συνδυαστούν προκύπτει ότι "δεν θα αξιοποιήσετε την περιουσία σας, θα σας την πάρουμε και θα μείνετε στο δρόμο".
Να πουλήσεις δεν μπορείς, να ξεχρεώσεις δεν μπορείς, να έχεις λεφτά στην τράπεζα δεν μπορείς, να έχεις δουλειά δεν  μπορείς, και την ίδια στιγμή στις έρευνες παρουσιάζεται το έυρημα ότι ένας στους δύο Έλληνες θέλουν να την "κάνουν" από την χώρα. Μήπως αυτός είναι και ο τελικός σκοπός;Η Ενωμένη Ευρώπη που οραματίζονται στις Βρυξέλες, δεν προβλέπει την ύπαρξη ισχυρών εθνικών δεσμών. Και όποιος έπιασεν,έπιασεν.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου