Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ SIRINA! ΔΕΙΤΕ ΤΗ...


Φαινόμενα της εποχής. Της Ελλάδος της κρίσεως και της καθολικής κατάπτωσης. Η χώρα πάει κατά διαόλου σε όλα τα επίπεδα. Η κρίση γεννά...παραφροσύνη; Ή βγάζει από τα βάθη της ψυχής μας τον άλλο μας εαυτό; Κορίτσια τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα εκδήλωναν αυτή την προσωπικότητα, σήμερα λόγω κρίσης βγάζουν από μέσα τους τον άλλον εαυτό; Ή μήπως υπήρχε το υπόστρωμα και τώρα, δοθείσης της ευκαιρίας έχοντας το άλλοθι της κρίσης, βγάζουν από μέσα τους την κρυμμένη πορνεία;  Ό,τι και να ισχύει πολλές Ελληνίδες επιλέγουν με αυκολία την πορνεία. 
Ιδού λοιπόν η νέα ...σταρ της Sirina που θα πρωταγωνιστεί στις επόμενες ταινίες πορνό. 


Η ενημέρωση είναι από το kamikaze.gr
 Tο κορίτσι το γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τις παραγωγές του... Tus αφού είχε τον πρώτο ρόλο στα video clip του. Ο νεαρός τραγουδιστής δεν είχε ιδέα πως η πρώην του -πλεόν- γνωστή χορεύτρια και μοντέλο Χρύσα Χρυσάκη είχε αποφασίσει να πρωταγωνιστήσει σε aισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη η οποία και βγαίνει στην κυκλοφορία αύριο. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κορίτσι αναμένεται να παίξει και σε άλλες δύο ταινίες. Κανείς δεν περίμενε πως μια τόσο καλή χορεύτρια που έχει φτιάξει το όνομα της στη νύχτα της Αθήνας θα άλλαζε επαγγελματικό προσανατολισμό και θα γινόταν σταρ aισθησιακών ταινιών.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Ωστόσο είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης που έχει μπει για τα καλά στην αγορά ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα και πάντα καταφέρνει να πρωτοπορεί και να πληρώνει πάντα στην ώρα του παρά την κρίση. Αυτό είναι άλλωστε που τον κάνει και leader στην αγορά.



1 σχόλιο: