Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ". Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΔΕΙΤΕ...

Προς Δημόσια Διαβούλευση για την σύνταξη κειμένου δήλωσης - απαίτησης συγκρότηση υπερκομματικής κίνησης συλλογής επώνυμων και ενυπόγραφων δηλώσεων κατά της Μνημονιακής (ή με όποιο άλλο όνομα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τέτοια πολιτική) από Έλληνες Πολίτες.
Πρόταση κειμένου (προς βελτίωση ή συμπλήρωση)
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Ως Έλληνας πολίτης, δίχως να στερούμαι τα πολιτικά μου δικαιώματα, υπερβαίνοντας τις όποιες ιδεολογικές, πολιτικές ή κομματικές μου ...

καταβολές, συναισθανόμενος(η) την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία κάποιοι έχουν δολίως δημιουργήσει για την πατρίδα μας, συναισθανόμενος την ατομική και συνταγματική ευθύνη που έχω ως Έλληνας πολίτης, δηλώνω πως διαφωνώ και εναντιώνομαι με τα εξής:
Α Στην εφαρμογή Μνημονιακής ή με οποιαδήποτε άλλη ορολογία ή ονομασία εξωτερικής ή εξωθεσμικής επιβολής πολιτικών που καταργούν την Ελληνική Συνταγματική και έννομη τάξη.
Β Στην επιβαλλόμενη λιτότητα για την εξυπηρέτηση του ύποπτα δημιουργημένου δημοσίου χρέους υπέρ της άνομης διεθνούς τοκογλυφίας.
Γ Στην εκχώρηση του φυσικού και δημόσιου πλούτου της πατρίδος μου υπέρ ξένων εταιρικών συμφερόντων και μάλιστα με χαριστικά τιμήματα.
Δ Σε οποιοδήποτε μέτρο υποθηκεύει ή υπονομεύει την ανεξαρτησία και κυριαρχία της Ελλάδας ως ανεξάρτητο και δημοκρατικό κράτος.
Ε Στο κυρίαρχο πολιτικό Σύστημα που είτε ενεργεί υπέρ των ξένων συμφερόντων εφαρμόζοντας Μνημονιακή διακυβέρνηση ή συμμετέχει σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες νομιμοποιώντας έμπρακτα με την συμμετοχή του την καταπάτηση του Ελληνικού Συντάγματος και τον κυβερνητικό εμπαιγμό εναντίον της πατρίδας μου και του Ελληνικού λαού.
Ο υπογράφων
Όνομα:
Επίθετο:
Αριθμός ΑΤ:
Διεύθυνση ή περιοχή κατοικίας:
Τηλέφωνο (Προεραιτικό):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου