Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ'ΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είναι αυτός που ανταποκρίθηκε άμεσα και βγάζει από το αδιέξοδο την οικογένεια του Συριανού Αρτέμη Ρουσουνέλου , του διαβητικού που πριν από μερικές μέρες κόντεψε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας της ΔΕΗ που του έκοψε στο σπίτι το ρεύμα! Ο 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών, που είναι υποχρεωμένος καθημερινά να κάνει ενέσεις ινσουλίνης, βρέθηκε προ της αναλγησίας της ΔΕΗ η οποία του κατέβασε τον διακόπτη επειδή δεν κατάφερε να πληρώσει τη δόση του μηνός Οκτωβρίου! Σε κατάσταση απόγνωσης ο κ. Ρουσουνέλος πήρε από το ...άχρηστο, χωρίς ρεύμα ψυγείο, παραπάνω από την κανονική δόση ινσουλίνης, με συνέπεια να εισαχθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσομομείο της Σύρου, με τους γιατρούς να καταφέρνουν την τελευταία στιγμή να του σώσουν τη ζωή. 
Όμως, οι περιπέτειες της οικογένειας Ρουσουνέλου δεν τελειώνουν εδώ, μια και  τα δύο από τα τρία παιδιά του αντιμετωπίζουν προβλήματα...


υγείας που επιβάλλουν την μεταφορά και νοσηλεία τους σε νοσοκομεία της Αθήνας. Η απελπισία κυρίευσε το ανδρόγυνο Ρουσουνέλου, μέχρι που ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας (εδώ) και επικοινώνησε μαζί μας. Δήλωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος τα έξοδα της μεταφοράς και νοσηλείας της οικογένειας στην Αθήνα. Τον φέραμε σε επαφή με την οικογένεια και κατόπιν της πολύτιμης συμβολής της Μαργαρίτας Φώσκολου, επικεφαλής της Νομαρχιακής Κυκλάδων ΑΝΕΛ, όλα παίρνουν τον δρόμο τους... για να έρθουν στην Αθήνα και να μπουν σε πρόγραμμα θεραπείας. 
Δεν είναι στις προθέσεις μας να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Πάνο Καμμένο, διότι όπως μας είπε δεν το θέλει και ο ίδιος, ωστόσο δεν μπορούμε παρά να τον ευχαριστήσουμε. 

6 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΪΚΟ.ΟΥΤΕ 1,8%ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ''ΚΑΜΜΕΝΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε βολευε ας πουμε να συνεργαστει με την νεα πασοκοκρατια που πηδαει τον κοσμακη;;;Καμια ελπιδα....

      Διαγραφή
  2. ναι, οκ αλλά αξίζει να αναφέρονται τέτοιες πρωτοβουλίες. Προσωπικά δεν υποστηρίζω τον Καμένο, αλλά του δίνω χίλια ΜΠΡΑΒΟ για αυτό πού έκανε.
    Τουλάχιστον έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν συμπατριώτη μας και βοήθησε - σύμφωνα με τα αναφερόμενα - και την υπόλοιπη δύσμοιρη οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Καρατζαφέρης έκανε ''αγαθοεργίες'' κάποτε...Ξέρω μόνο ό,τι όταν βοηθάς δεν φωνάζεις και τα κανάλια,για να σε προβάλλουν.Ειδικά όταν είσαι και πολιτικούλης-ποντικούλης...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι να ναι...
      Αγαπητο τρολ...
      Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις το αρθρο στην τελευταια παραγραφο γραφει πως ο καμμενος δεν ηθελε να δημοσιοπιειθη αλλα το μπλογκ δεν μπορουσε να μην τον ευχαριστεισει....

      Διαγραφή
  4. Γιατί,δεν κατάλαβα...?Από 3% που είχε ο τσίπρας,πώς πήγε στο 30%??????Ολο το ΠΑΣΟΚ εκεί μετακόμησε,για να συνεχίσει τις ''μάσες-ξάπλες''.Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή