Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ...ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!

Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, με ανάρτησή της στο facebook αναφέρεται στη σημερινή ημέρα που αφορά στην  Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Προφανώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γιατί, όπως έχει δηλώσει μέσω της αγωγής της σε βάρος του πρώην συζύγου της, έχει πέσει και η ίδια θύμα χειροδικίας. 
Διαβάστε τι λάει και τι απάντηση της δίνει ο Μάκης Βραχιολίδης.

Άννα Ασημακοπούλου: Η 25η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.
Η Ημέρα αυτή είχε καθιερωθεί ήδη από το 1981 από γυναικείες οργανώσεις, σε ανάμνηση της φρικτής δολοφονίας των τριών αδελφών Μιραμπάλ, πολιτικών αγωνιστριών από την Δομινικανή Δημοκρατία, με διαταγή του δικτάτορα Τρουχίλο.
Η βία κατά των γυναικών υπονομεύει τα βασικά θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας όπως την αξιοπρέπεια, την πρόσβαση στη δικαιοσύνη και την ισότητα των φύλων. 
Οι γυναίκες που είναι θύματα βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται μέσα από μια προσέγγιση που αναγνωρίζει τα δικαιώματά τους ως θύματα εγκληματικότητας όσο και τα ευρύτερα ανθρώπινα δικαιώματά τους σε επίπεδο ΕΕ και σε εθνικό επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνες τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί θετικές εξελίξεις σε ορισμένα κράτη μέλη τα οποία αναγνωρίζουν την «ενδοοικογενειακή» βία ή τη βία «από στενό σύντροφο» όχι ως ζητήματα ιδιωτικής φύσεως αλλά ως ζητήματα που χρήζουν κρατικής παρέμβασης.
Η βία δεν αντιμετωπίζεται με ανοχή. 
Η ανοχή διαιωνίζει το πρόβλημα.
Η βία δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, αφορά σε όλη την κοινωνία. 
Δεν είσαι η μόνη… Δεν είσαι μόνη 
24ωρη γραμμή SOS 15900.


Απάντησή μας: Αφού σας διορθώσω την πρότασή σας "έχει οριστεί ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας", σε "έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας", όλα όσα αναπτύσσεται, είναι καλά ως έκθεση ιδεών. Κι αυτό διότι εσείς ως μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά... βιάζετε αδιακρίτως γυναίκες και άνδρες, με την εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής σας! Έχετε καταστήσει έναν ολόκληρο λαό θύμα βίας! Πόσες γυναίκες ή άνδρες έχουν οδηγηθεί σε αυτοκτονία εξαιτίας αυτής της βίας; Η οποία μάλιστα -θα έλεγα- είναι πιο επικίνδυνη διότι έχει και τον μανδύα της... νόμιμης βίας! Γίνεται δηλαδή με βάρβαρους νόμους τους οποίους εφαρμόζετε κατ' εντολή των εχθρών της χώρας, των λεγόμενων δανειστών! Και το χειρότερο, προσποιείστε ότι όσα κάνετε, γίνονται χάριν της σωτηρίας του λαού! Σκοτώνετε τον λαό και από πάνω λέτε ότι το κάνετε για να τον σώσετε! Σαν τον βάρβαρο εκείνο σύζυγο που σακατεύει στο ξύλο τη γυναίκα του, λέγοντας ότι το κάνει για να την συνετίσει. Κυρία Ασημακοπούλου, αν ήμουν στη θέση σας, θα ντρεπόμουν να κοιταχτώ στον καθρέφτη.
Συγγνώμη για την σκληρή κριτική αλλά το κάνω ευελπιστώντας ότι μπορεί και να σας... ξυπνήσω τη συνείδηση!


4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝ ΚΑΙ "ΟΧΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ.
    ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ "ENIKO" ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΤΗ ΤΑΠΩΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΤΩΝ 65 ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΤΩΝ 52.
    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ..

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ,ΠΟΥ ΚΛΠ , ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ......ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ .
    ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗΣ "ΟΧΙΑΣ" ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ .

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ , ΚΑΘΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ !

    ΑΛΛΑ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.

    ΤΗΝ "ΕΣΒΗΣΑΝ"

    ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αννα -Μισέλ Ασημακοπούλου έχει το κλασσικό σύνδρομο του Εβραίου... (δέρνει ο Εβραίος και φωνάζει ότι τον δέρνουν).. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, έχει εβραιική καταγωγή από τη μητέρα τη που είναι εβραία των Ιωαννίνωνς. Φάινεται όμως ότι έχει υιοθετήσει και την τακτική τους...

    Δέρνει αλύπητα η Άννα-Μισέλ τον Ελληνικό λαό ψηφίζοντας ΌΛΑ τα μνημόνια που μας έχουν εξουθενώσει, και μετά το παίζει και "θύμα" ως γυναίκα.. επειδή έζησε ένα διαζύγιο. Και άλλοι χώρισαν κυρά μου αλλά δεν έκαναν ρόμπα το σπίτι τους...

    Οχιά, συμφωνώ, και κάμπια επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραίος και συνείδηση μαζί;;Eννοια και σχήμα οξύμορο! Κυρία μου είσθε ''ευτράπελο''!!!!!!!!! ΄΄Α΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
    ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΦΙΛΕΣ,ΦΙΛΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ή ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ .
    ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ,ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ , ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ ΤΟΥ.

    ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ , ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ "ΟΧΙΑ" ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΒΑΘΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ .
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ή ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΜΙΛΗΤΗ,ΜΕΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΑΜΗΧΑΝΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑΝ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η "ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ" .

    ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ , "ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ" .

    ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ !

    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑ Ή ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ !

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ.

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 1-2 ΜΕΣΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ .

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ .

    ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ,ΕΜΕΤΟ .

    ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ "ΠΛΑΤΕΣ", ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.

    ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ .

    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ .


    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ , Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ,ΑΗΔΙΕΣ ΕΛΕΓΕ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ .
    ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) !

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ,ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 700 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

    ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ .
    ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ .
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΑΠΕΣ, ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή