Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη σήμερα και μας το καταγγέλλει ο κ. Ν.Γ. (τα στοιείχα του είναι στη διάθεσή μας). Είναι διαπιστωμένο ότι στη λαϊκή αγορά Χολαργού κυκλοφορούν παράνομοι πλανόδιοι οι οποίοι μάλιστα, όπως θα δείτε στην καταγγελία αλλάζουν πόστο κάθε λίγο και λιγάκι για να μην γίνονται αντιληπτοί. Υπάρχει έλεγχος ή θα αφήσουμε φαινόμενα εξαπάτησης σαν και το παρακάτω, να διαιωνίζονται; 
"Καλησπέρα σας,
Ύστερα από ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα στη Λαϊκή Αγορά του Χολαργού στη γιαγιά μου με πλανόδιους πωλητές...

(παράνομους), οι οποίοι πουλούσαν ψάρια με ένα άσπρο φορτηγάκι τύπου van, με ανάγκασαν να γράψω για αυτό το θέμα στο blog σας και να επισημάνω στους συμπολίτες μας ώστε να γνωστοποιήσουν στους ηλικιωμένους της κάθε οικογένειας την ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Συγκεκριμένα αυτό που έγινε, ήταν η γιαγιά να αγοράσει είδος ψαριού το οποίο είναι πανάκριβο και στη σακούλα στο σπίτι κατέληξε με άλλο είδος φτηνότερο.....! Φυσικά και έψαξα να βρω τον πλανόδιο μόλις έμαθα το περιστατικό. Από την μικρή έρευνα που έκανα εντός της Λ. Αγοράς και αφού δεν τον εντόπισα στο μέρος όπου αρχικά ψώνισε η γιαγιά, έμαθα ότι μετακινούνται σε όλο το μήκος και πλάτος τη Αγοράς.
Το ερώτημα που θέτω εγώ πλέον είναι:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ????? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ???
ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ¨ΠΟΛΙΤΗΣ¨ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ???
Υ.Γ. Δεν με νοιάζουν τόσο τα χρήματα (αν και τα κλαίω) αλλά η κοροϊδία που υπάρχει σε όλο αυτό, καθώς και τα προϊόντα που πουλάνε και μπαίνουν στα σπίτια μας και δεν γνωρίζουμε την προέλευση τους.
Να τονίσω ότι αρνήθηκαν να δώσουν και απόδειξη. Ξέρω ότι θα πείτε ΚΑΚΩΣ πήρε το προϊόν κλπ...., ναι αυτό είπα κι εγώ όταν μου το είπε. ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ....ΚΑΘΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ.....ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ".

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑς? ή αλλιώς φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας απαντήσουν οτι δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή