Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΓΚΥΟ ΓΙΑ 160 ΕΥΡΩ!

Κόλαση η ζωή των Ελλήνων, όχι μόνον από την κρίση αλλά και από τους αλλοδαπούς-κυρίως- κακοποιούς οι οποίοι σφάζουν-αφαιρούν ζωές ακόμη και για 50 ευρώ! Αυτό το έγκλημα που υπέστη πολύτεκνη μάνα που κυοφορεί το 6ο παιδί της, μόνον λάθροι μετανάστες μπορεί να το έχουν κάνει. Είναι αδιανόητο Έλληνας να επιχειρήσει να σφάξει έγκυο γυναίκα για 160 ευρώ. 

Το τρομακτικό γεγονός καλύπτει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος:

Οι δύο δράστες της απέσπασαν 160 ευρώ που είχε στην τσάντα της - Την χτύπησαν στο κεφάλι και στα χέρια λίγο έξω από το σπίτι της στα Πατήσια
Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε μια έγκυος γυναίκα σε νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στα Πατήσια οι οποίοι της επιτέθηκαν με μαχαίρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η ίδια η 26χρονη Πολυξένη Χαρίτου περιγράφει στο protothema.gr την περιπέτειά της. «Με χτύπησαν από πισω» μας λέει δείχνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Ο σύζυγος της γυναίκας μετέφερε την 26χρονη, ήδη μητέρα πέντε παιδιών και έγκυο στο έκτο της παιδί, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. 

Η Πολυξένη Χαρίτου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μετά τις πρώρες βοήθειες στο «Αλεξάνδρα» μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και στη συνέχεια στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Σύμφωνα με όσα λέει το θύμα της επίθεσης η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως επίσης καλή είναι και η κατάσταση του εμβρύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ληστές που είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Φολεγάνδρου 48, κρατώντας μαχαίρια της επιτέθηκαν την ώρα που άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της. Οπως περιγράφει η Πολυξένη Χαρίτου στο protothema.gr οι ληστές της απέσπασαν 160 ευρώ που είχε στην τσάντα από τα κάλαντα των παιδιών και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε. 



Ο ένας από τους ληστές δεν περιορίστηκε να χτυπήσει την έγκυο στα χέρια αλλά κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της 26χρονης, μαχαιρώνοντας την τρεις φορές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και μια αλυσίδα από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας. Μία φίλη της Πολυξένης Χαρίτου η οποία βρισκόταν μαζί της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.




Το θύμα της επίθεσης είναι ήδη μητέρα πέντε παιδιών και κυοφορεί το έκτο της παιδί διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου