Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ!

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπούκουρας και Αλεξόπουλος (παρδόν: μέχρι πρότινος βουλευτές της Χ.Α.) ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα! Για πρώτη φορά μετά τον...


εγκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ως κατηγορουμένων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο Σαμαράς είναι σαν να αναφωνεί: "Ναι, για την εκλογή του Σταύρου Δήμα σε Πρόεδρο Δημοκρατίας, γίνονται δεκτές και οι ψήφοι μελών ...εγκληματικής οργάνωσης". 

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ!! ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ 8.500€ / ΜΗΝΑ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ 400€, ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!! ΕΙΠΑΜΕ, ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΟΝΟΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23/12/2014 ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑΣ ´ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ´ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ.ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ (το εχει κανει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΦ ΟΣΩΝ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΨΩ ΒΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΈΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΕ ΑΒΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ-.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, οι δύο αυτοί ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση. Για τον λόγο αυτό προφυλακίστηκαν και σήμερα είναι έξω με περιοριστικούς όρους. Το κατηγορητήριο δεν λέει οτι το κόμμα είναι εγκληματική οργάνωση. Ακολούθως, όποιος έφυγε δεν σημαίνει οτι εξαγνίσθηκε

      Διαγραφή
    2. Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλιφηηηηηηηηη
      Μπου χουουουου
      Θέλω και γω εφημεριδαααααααααα
      Αν είσαι καλό παιδάκι θα πω του Αγιο Μπίλι να σου κανει μια

      Διαγραφή