Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ EMAD AZIZ ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Ο Χάρης Aziz είχε αναλάβει τον αγώνα της μετά θάνατον δικαίωσης του αδερφού του που έχασε τη ζωή του, ενώ καθάριζε τζάμια στο υπουργείο Εργασίας το 2010. Τον πρόλαβε όμως και αυτόν ο θάνατος, στα 36 του χρόνια! Άφησε πίσω του 4 ορφανά κορίτσια. Το μεγαλύτερο 11 χρονών και το μικρότερο δύο ετών! Και ο αδερφός του Emad πεθαίνοντας άφηνε 4 ορφανά! Η τραγωδία σε όλο της το μεγαλείο! 
Θρήνος και οδυρμός για την οικογένεια Αζίζ, την οικογένεια των Αιγυπτίων οι οποίοι ήρθαν στη χώρα μας να βρουν μια καλύτερη μοίρα, αλλά που στο διάβα τους καιροφυλακτεί ο θάνατος! Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου απεβίωσε αιφνιδίως ο 36χρονος Χάρης Aziz, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του...


(τη γυναίκα του και τις τέσσερις κόρες του) στο σπίτι τους, στην Αίγυπτο. 
Ο Emad Aziz σκοτώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 ενώ καθάριζε τζάμια στο Υπουργείο Εργασίας. Μετά από 4 χρόνια,πάλι μέσα στον Δεκέμβριο πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο μικρός του αδερφός Χάρης.

Άλλα δύο αδέρφια τους έχουν χάσει τη ζωή τους και αυτά μέσα στον Δεκέμβριο!
Θυμίζουμε ότι στις 19 Δεκεμβρίου 2010, ο αδερφός του Χάρη, Emad Aziz ενώ εργαζόταν καθαρίζοντας τζάμια στο Υπουργείο Εργασίας,  παραπάτησε  στο πρεβάζι  της εξωτερικής  πλευράς του παραθύρου και πέφτοντας  στο κενό από τον τρίτο όροφο,  έχασε τη ζωή του.
Το αγώνα, της μετά θάνατον δικαίωσης του Emad Aziz ανέλαβε σχεδόν αποκλειστικά ο μικρότερος από τα 8 αδέρφια του, ο Χάρης. Τότε μάλιστα στον Μάκη Βραχιολίδη και την "Ελεύθερη Ώρα" ο Χάρης Aziz έλεγε: «Μας εξαπάτησε η κα Κατσέλη.  Με είχε καλέσει η ίδια η Υπουργός στο Υπουργείο Εργασίας ενάμισι περίπου μήνα μετά τον θάνατο του αδελφού μου. Πήγα με εκπρόσωπο του σωματείου των εργαζομένων για το θέμα της σύνταξης και αποζημίωσης, από το εργατικό ατύχημα του Emad. Μου είχε πει τότε η κα Κατσέλη,  “θα κάνουμε ό,τι μπορούμε” . Δίπλα της ήταν ο γενικός γραμματέας, ένας ψηλός κύριος και αυτός μου είχε πει: Θα έρθεις μετά από ένα μήνα και θα σου δώσω εγώ χαρτιά που θα σου χρειαστούν  για τη σύνταξη.
Πήγα λοιπόν μετά από ένα μήνα, αλλά τότε, ο ίδιος άνθρωπος  μου απάντησε: δεν έχω να σου δώσω τίποτε, λάθος κατάλαβες. Εγώ δεν είπα ότι θα σου δώσω κάτι. Με εξαπάτησε η Υπουργός»,  πρόσθεσε με οργή ο Χάρης Aziz.
Μάλιστα τότε, ο Χάρης Αziz έκανε λόγο για σχέδιο κουκουλώματος της υπόθεσης θανάτου του αδεφού του, τονίζοντας: «Φοβόμασταν ότι έψαχναν τρόπο να κουκουλώσουν την υπόθεση και να …βρουν έκθεση  που να λέει ότι ο αδερφός μας είχε πρόβλημα υγείας ή ότι έπαιρνε ναρκωτικά», τονίζει  ο Χάρης, πεπεισμένος ότι υπάρχει σχέδιο κουκουλώματος ευθυνών.
Τα ρεπορτάζ της εφημερίδας μας και της "Ελεύθερης Ώρας" για την υπόθεση ήταν συνεχή. Δείτε εδώ: 1. ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ EMAD AZIZ: "ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ"

Πριν από μερικές ημέρες κι ενώ ο Χάρης βρισκόταν σπίτι του με τη γυναίκα του και τις 4 κόρες του, προετοιμαζόμενος να περάσει μαζί τους τις άγιες ημέρες των Χιστουγέννων, αμέσως μετά το φαγητό υπέστη καρδιακή ανακοπή, χάνοντας έτσι τη ζωή του. Μία τραγική σύμπτωση είναι ότι και ο Χάρης πέθανε Δεκέμβριο, όπως και ο αδερφός του Emad. Και οι τραγικές συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Δύο ακόμη αδέρφια από τα 8 συνολικά της οικογένειας Aziz έχασαν και αυτά τη ζωή τους τον μήνα Δεκέμβριο!!! 

Τραγωδία απ'όπου και αν την πιάσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου