Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! 

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ! Δικαιούμαστε σεβασμό και προστασία διεθνή! Δεν ζητήσαμε από κανένα πνευματικά δικαιώματα για όσα μας έχουν κατακλέψει και τα εμπορεύονται. Αλλά αν θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το ελληνικό φως οφείλουν...


τουλάχιστον να επιδείξουν τον επιβαλόμενο σεβασμό και θωράκιση έναντι κάθε επιβουλής. Σήμερα, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν πολύπλευρο ανοιχτό οικονομικό πόλεμο, μέχρι και εξαφανίσεώς τους από τον χάρτη. Συνεπώς όλοι οι τρόφιμοι, οι σιτιζόμενοι ΔΩΡΕΑΝ από την ελληνική παιδεία οφείλουν να αναγνωρίσουν την Ελλάδα ως Προστατευόμενη χώρα- ΜΝΗΜΕΙΟ Παγκόσμιας κληρονομιάς! 
ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τιμήσουν τη χώρα που τους παρέχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΩΣ! ΟΦΕΙΛEI ως παγκόσμια Κοινότητα, ο ΟΗΕ να προστατεύσει το ΦΩΣ, την ιερότητα της Ελλάδας!
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ TO ΨΗΦΙΣΜΑ...


Πληκτρολόγησε το email σου
Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από το μέλος ΤΟΛΗΣ . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου