Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ...ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...

Εκτίμησή μας είναι ότι το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στον Δεκέμβριο είναι προγραμματισμένο από την ίδια την τρόικα. Η αποστολή του Σαμαρά έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο για τους τοκογλύφους. Όπως ο Παπανδρέου άφησε την σκυτάλη στον Παπαδήμο και αυτός με τη σειρά του στον σημερινό Πρωθυπουργό, έτσι τώρα έρχεται η σειρά του Τσίπρα. Ο Σαμαράς τελείωσε και...


αναμένεται η διάδοχη κατάσταση, μια και οι τροϊκανοί φρόντισαν να τα βρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα επιβάλουν τα εξοντωτικά τους μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές. 
Γιατί και πώς θα γίνουν αυτά; Συγκρατήστε μόνο τις τελευταίες δηλώσεις του Τσίπρα ότι δεν πρόκειται η χώρα μας να προβεί σε μεμονωμένες ενέργειες! Δηλαδή, μετά την εκλογή Τσίπρα, μην περιμένετε να ακούσετε ότι η Ελλάδα δεν πληρώνει το χρέος της ή ότι διαγράφει το μεγαλύτερο μέρος αυτού! Αυτά που δήλωνε ο ΣΎΡΙΖΑ ...πάνε στις καλένδες και τώρα αυτό που ισχύει, είναι η διαβεβαίωση Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μεμονωμένες ενέργειες! Ό,τι θα κάνει δηλ. θα είναι σε προσυνεννόηση με την τρόικα και τους τοκογλύφους! Όπως ακριβώς έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Σαμαράς! 
Τι άλλο θα γίνει (το και φρικτότερο) στην επόμενη κυβέρνηση υπό τον Τσίπρα; Αυτό για το οποίο ήδη μας έχει προετοιμάσει ο κ. Τσίπρας: το περιουσιολόγιο! Τι σημαίνει αυτό; Θα σας το εξηγήσουμε αφού σας πούμε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανιστεί ως ο δίκαιος που θα φορολογήσει τους έχοντες και κατέχοντες, δηλ τους πλούσιους! 
Σε ερώτηση όμως των Τσίμα-Κοσιώνη "ποιους ορίζει σαν πλούσιους;", ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε, κάτι που σημαίνει ότι τελικά και μέσω του περιουσιολογίου, θα φορολογηθούν οι πάντες και όχι μόνον οι πλούσιοι! 
Δείτε λοιπόν ποια θα είναι η μεγάλη αρπαχτή σε βάρος του λαού. Τι σημαίνει περιουσιολόγιο; 
Έχει κάποιος ένα ακίνητο το οποίου η σημερινή αξία έχει πέσει στα 100.000 ευρώ. Θα φορολογηθεί όμως με την αξία την υπερτιμημένη, τουτέστιν 300.000 ευρώ! Επί των 300.000 ευρώ που κοστολογείται το ακίνητό του, το περιουσιολόγιο θα επιβάλει εφάπαξ φόρο 20%, δηλαδή 60.000 ευρώ!!! Ο πολύπαθος δηλ. φορολογούμενος θα εξαναγκαστεί να πληρώσει 60.000 ευρώ για ένα σπίτι που ήδη το έχει πληρώσει, όταν το αγόρασε και για το οποίο εξακολουθεί και φορολογείται μέσω του ΕΝΦΙΑ! 
Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας θα ξαναφορολογήσει τα ακίνητα μέσω του περιουσιολογίου, όπου κι εκεί θα γίνει ο κακός χαμός! Η περιουσία των Ελλήνων θα δημευτεί βιαίως, με συνέπεια να πάψει πια ο Έλληνας να κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας ανάμεσα στους Ευρωπαίους πολίτες! Τα στοιχεία των Ευρωπαίων δείχνουν ότι οι Έλληνες έχουν ακίνητη ιδιοκτησία σε ποσοστό 67%, κάτι που οι τοκογλύφοι θέλουν να το συντρίψουν. Τουτέστιν, μετά τη δημόσια περιουσία θέλουν να αρπάξουν και την ιδιωτική! 
Και αυτό θα το πετύχουν μέσω του περιουσιολογίου, όπου θα εξοντώσουν τα ελληνικά νοικοκυριά με ακαριαίες-χαριστικές βολές! "Φέρτα τώρα τα 60.000 ευρώ αλλιώς πας φυλακή και σου κατάσχουμε την ακίνητη περιουσία σου"! Αυτό που αναμένεται να δούμε από τον νέο χρόνο, με τον Τσίπρα στην εξουσία! Οι Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους το ένα μετά το άλλο, και θα περνούν στα χέρια των τοκογλύφων! 
Και όλα αυτά με το ...επίχρυσμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της φορολόγησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας! 
Γι' αυτό η Μέρκελ θέλει την αριστερά στην εξουσία (με την οποία τα έχει βρει) για να έχει (για μεγάλο διάστημα) την κοινωνική συναίνεση-αποδοχή σε όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Μακάρι να μας διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιβεβιωθούν οι προβλέψεις μας, αλλά δεν νομίζουμε ότι λαθεύουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου