Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! "ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ"!!!

Μετά και την δεύτερη ψηφοφορία στην οποία η υποψηφιότητα του Στ.Δήμα συγκέντρωσε 168 ψήφους, αριθμό μακράν των 180 που απαιτούνται στην Τρίτη ψηφοφορία, όλα δείχνουν ότι…

 η χώρα οδεύει τελεσίδικα σε εκλογές. Την ίδια στιγμή οι διεργασίες
σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό είναι καταιγιστικές με τον κοινοβουλευτικό χάρτη να εμφανίζεται κυριολεκτικά ως κινούμενη άμμος.

Η διάλυση της ΔΗΜΑΡ και η προσχώρηση βουλευτών της έιτε στο ΣΥΡΙΖΑ είτε στο Ποτάμι δημιουργούν νέα δεδομένα στο χώρο του κέντρου, ενώ η συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου σύμφωνα με πολλές της πληροφορίες ανακατεύει και πάλι τη τράπουλα στο πάλαι ποτέ ενιαίο ΠΑΣΟΚ με τον Β. Βενιζέλο να προτείνει «ενωτικό συνέδριο». Εξέλιξη που ίσως αποδειχθεί καταλύτης στο κυβερνητικό στρατόπεδο και τους συσχετισμούς στο χώρο της Δεξιάς και Κεντροδεξιάς είναι η θετική ψήφος στην υποψηφιότητα Δήμα των δύο Χρυσαυγιτών βουλευτών.

Πάντως είναι φανερό ότι πλέον ότι οι όποιες διεργασίες έχουν σχέση με τις εκλογές και όχι την Τρίτη και θεωρητικά καθοριστική εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο Μαξίμου έχει συζητηθεί και το σενάριο επίσπευσης των εκλογών. Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος το πρωί στη Βουλή μιλούσε για «αιφνιδιαστική κίνηση Σαμαρά πριν την τρίτη ψηφοφορία».
(Πηγή: newsbeast.gr--nonews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου