Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Σύντομο βιογραφικό :
-----------------------
O Κωνσταντίνος Αθανασούδης γεννήθηκε 9 του Φλεβάρη το 1971 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Έλκει τη καταγωγή από τους γονείς του από χωριά των Σερρών.
Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - ΑΠΘ και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Nancy - Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, παράλληλα με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες.
Θεωρεί τη Γαλλία τη δεύτερη πατρίδα του, όπου έζησε και εργάστηκε αρκετά χρόνια, διατηρώντας οικογενειακούς πλέον, στενούς και άρρηκτους δεσμούς φιλίας. 



Στενά συγγενικά του πρόσωπα είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαικής Επιτροπής, δια λογαριασμό της Ελλάδας και της Γαλλίας.
Είναι, επίσης, τοις πάσι γνωστό οι άριστες σχέσεις του με την ΕλληνοΑμερικανική ομογένεια και τα fora των Ηνωμένων Πολιτειών, Ισραήλ και Ρωσίας.
Στη Γαλλία είναι το 2001, στο Παρίσι, συγκεκριμένα βράδυ στη Μονμάρτη σε ένα bistrot, που ''συμπήζει'' και ιδρύει με άλλα τρία πρόσωπα, μιας πολύ μεγάλης παρέας Ελλήνων και Φιλελλήνων, που συζητούσαν για την Ελλάδα και οικονομικά μεταξύ τους, μια ομάδα πολιτικού προβληματισμού για την Ελλάδα, το νέο νόμισμα που ερχόταν, οφέλη και επιπτώσεις του κλπ κλπ, ..που παίρνει επισήμως για πρώτη φορά από τότε το όνομα ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ''...,στα πλαίσια πάντοτε όμως του ευρωπαικού αντιφεντεραλισμού.
(βλ. https://www.facebook.com/pages/Κίνημα-για-την-Ανατροπή-Η-Ελλάδα-είναι-η-λέξη/414711595300794?fref=ts)
Δικηγόρος στο επάγγελμα, με μικρή συνδικαλιστική δράση στα πλαίσια του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης - ΔΣΘ, μη όντας ποτέ εγγεγραμμένος σε πολιτικά κόμματα, αποφασίζει και εμπλέκεται για πρώτη φορά στη πολιτική το 2007 όταν κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Σερρών με το τότε πολλά ''υποσχόμενο'' για ρήξη και ανατροπή ΛΑ.Ο.Σ., με την ακολουθούμενη πολιτική του οποίου όμως διαφωνεί ανοιχτά αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, μεταφερόμενος τη τελευταία στιγμή ξαφνικά δέκα έξι 16 μέρες πριν τις εκλογές 2009 κατ'εντολή του ιδίου του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη από το ψηφοδέλτιο Σερρών σε αυτό της Β' Θεσσαλονίκης, όπου δεν κατάγεται από κανένα σημείο και τόπο αυτής, και αποχωρεί με έγγραφη δήλωση του μετά, πλέον ως α' επιλαχών βουλευτής αυτού Β' Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Παρά τις ''Σειρήνες'' για παραμονή και τις όποιες ''δελεαστικές'' προτάσεις τότε για προσχώρηση σε μεγαλύτερο πολιτικό σχηματισμό, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του τόπου, όπως αυτός το πίστευε και το πιστεύει, ασυμβίβαστος με τις ιδέες του και διψασμένος γι αυτήν την πραγματική ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την οποία ξεκίνησε, κι έχει απόλυτη ανάγκη ο τόπος, βλέποντας ήδη την Ελλάδα να καταρρέει μέρα με τη μέρα, προσεγγίζει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,... οι οποίοι του αρνούνται τότε στις εκλογές του 2012 συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Θεσσαλονίκης και οπουδήποτε περιφερειακά αλλού.
Εκπρόσωπος της κίνησης πολιτών για την έξοδο από την οικονομική κρίση, 'Reset Euro Now - Επανεκκινήστε το ευρώ ΤΩΡΑ!'
(βλ.https://www.facebook.com/pages/RESET-Euro-Now-Επανεκκινήστε-το-Euro-Τώρα/147063608823727?fref=ts)
Μιλά άπταιστα γαλλικά και αγγλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου