Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙKΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟY!

 
γράφει ο γιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Αγαπητέ Κώστα,
Το παρακάτω είναι το δικό σου :

Μπορεί να είναι σοκαριστικά για έναν απλό άνθρωπο σαν εμάς τα σκίτσα του Charlie Hebdo όμως καυτηριάζουν την σημερινή ζωή, το ίδιο σκληρά, όλες τις πλευρές ανεξαιρέτως. Είτε είναι μουσουλμάνοι, είτε εβραίοι είτε καθολικοί, είτε απλά πολιτικοί!



Καυτηριάζει θέματα που μας σοκάρουν μεν, αλλά εμεις προτιμάμε να μην τα αναφέρουμε συχνά, επειδή άπτονται των θρησκευτικών θεμάτων....Αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει σε ελεύθερα μυαλά με χρώματα και μολίβια, να πεθάνουν με τέτοιο τρόπο για την τόλμη τους...


Και το πιο κάτω του Lifo :

Εάν με ενοχλούσε (και με ενοχλεί)ο τρόπος εκφράσεως, δεν θα αγόραζα μεν αυτό το περιοδικό, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Δεν μπορώ να αντισταθμίσω ποτέ την βαρβαρότητα της χυδαιότητας
με την τρις-χυδαιότητα της βαρβαρότητας. ( http://www.lifo.gr/team/Plus/54443 )


Αυτά δικά μου :

Η χυδαιότητα παράγει τη βαρβαρότητα και η βαρβαρότητα τη χυδαιότητα. Ίδιο το νόμισμα. Ας είμαστε προσεκτικοί με τέτοιου είδους σοφίσματα.

Εμείς στις παρέες μας - είνα ελάχιστες - τα σχολιάζουμε, αλλά η παρέα της άθλιας έμμισθης σιωνιστικής δημοσιογραφίας δεν τα σχολιάζει. Το να εξισώνεις όλους τους θεούς με την αισχρή πένα του Σαρλύ Εμπντό, αφήνοντας ανέγγιχτο "το θεό της μεγάλης συμπαντικής ενέργειας" είναι εμφανώς ένα δόλιο τέχνασμα. Αυτός ο θεός, είναι ο αμίαντος θεός της ελευθερίας, της φιλοσοφίας και πάσης ασυδοσίας. Παρένθεση, τα πράγματα θα φτιάξουν με τσιπάκια, έξυπνες κάρτες, πλαστικό χρήμα και άλλες ανακαλύψεις πλήρους ελέγχου και υποταγής στο θεό της συμπαντικής ενέργειας.

Τι είδους θεός είναι αυτός ο θεός της μεγάλης και ανώτερης συμπαντικής ενέργειας ; διάβασε :

Επειδή δεν το έχεις σκεφθεί Κώστα, όπως και πολλοί άλλοι, είναι ο θεός που ενεφύσησε ενέργεια και ο άνθρωπος εγένετο "εις ενέργειαν ζώσαν", τώρα, και όχι "εις ψυχήν ζώσαν", όπως γνωρίζαμε. Διότι μάθαμε, ψυχή σημαίνει ενέργεια.

Εντάξει, ας συμφωνήσουμε, αλλά την ενέργεια - πιχί ηλεκτρική - την απολαμβάνουμε στη μορφή (σε εισαγωγικά) που έχει όταν ανοίγουμε το διακόπτη. Αν όμως κάποιος από εμάς θέλει να την απολαύσει ακόμη εντονότερα, τότε ας πιάσει ένα γυμνό καλώδιο, που βρίσκεται στην πρίζα, με τα χέρια βρεγμένα. Ευθύς θα απολαύσει ... να γίνει κάρβουνο.

Η ενέργεια της ψυχής, κατά τη βιβλική διήγηση, έκανε τον άνθρωπο "έμμορφη ζώσα ενέργεια". Είναι αυτό που είσαι εσύ, εγώ και αμέτρητοι άλλοι. Σημείωσε, έμμορφη ζώσα ενέργεια ανθρώπου είχε και ο ενανθρωπήσας Θεός. Σημείωσε, πάλι, στην κατά φύση ανθρώπινη και φύση θεία μια Υπόσταση ή Πρόσωπο. Το "είναι θεός" και "υπάρχειν άνθρωπος" ήταν απλά ένας άνθρωπος και όχι δυο (βλέπε, "πράξις θεωρίας επίβασις").

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Με λίγα λόγια, η ψυχή-ενέργεια τύπου (παράδειγμα) ηλεκτρισμός (έχουμε και άλλα) βιώνεται έμμεσα με τις ανάλογες μορφές των τεχνικών μέσων (φως, θέρμανση, επικοινωνία κλπ), ενδεχομένως δε με καβούρντισμα στην περίπτωση της άμεση βίωσης.
Από την άλλη έχουμε την ψυχή-ενέργεια της βιβλικής διήγησης με τον ανθρωπο εις ψυχήν ζώσα. Αυτή είναι η κατ΄ άνθρωπο έμμορφη ενέργεια, την οποία είχε ο ενανθρωπήσας θεός και καλείται να αποκτήσει ελέω θεού, δηλαδή με τη χάρι του θεού, ο άνθρωπος, χωρίς να κόβει κεφάλια με μαχαίρια ή με την πένα των σκιτσογράφων του Σαρλύ Εμπντό. Πράγματα, δηλαδή, που δεν θέλει να γίνονται γνωστά η έμμισθη-σιωνιστικά ελεγχόμενη, αθλιοτάτη δημοσιογραφία των ημερών μας.

Φιλικά
κυπριανός χ.

9 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κώστα,

    Μπορεί να έκανα λάθος. Δες όμως το αρχικό σου μήνυμα. Υπάρχει πρώτα ένας μικρός πρόλογος, ύστερα ακολουθεί ο σύνδεσμος του Lifo και από κάτω ακολουθούν άλλα. Τα οποία υπέθεσα ήταν εκ του Lifo.

    Ούτως ή άλλως η αντιστάθμιση βαρβαρότητας και χυδαιότητας είναι άστοχη, καθώς, τόσο το ένα, όσο και το άλλο, είναι το ίδιο και οδηγούν στο αυτό αποτέλεσμα. Όταν σκοτώνεις με το μολύβι, κάποιος, αργά-γρήγορα θα σκοτώσει κι εσένα. Κατόπιν, κατά την είδηση, 3,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο Παρίσι και σε άλλες ... μεγάλες πόλεις της Γαλλίας με τους ηγέτες του κόσμου θα διαδηλώσουν παρόντες, προχωρώντας αγκαζέ, σε μια πρωτοφανή διαδήλωση κατά του φόβου, με γνωστά συνθήματα : "ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα", "πορεία ελευθερίας", "στεκόμαστε ενωμένοι" κλπ. Να γράψω περισσότερα δεν χρειάζεται.

    κυπριανός χ

    Υστερόγραφο
    Ευχαριστώ τον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" για την αναδημοσίευση και τους άλλους - άλλα ιστολόγια - για την ανάγνωση.

    idem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..............mais je ne suis pas Charlie.


    Je suis "Charlie Chaplin" .
    Je suis "Thanassis Vegos" .
    Je suis Grec.


    Je suis une mort viande, consommable et apathiques et je manger de l'herbe muets touts le jours !!!

    Ils essaient de briser mon cerveau, mais c'est impossible.

    Je ne suis pas Charlie !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ελεύθερη μετάφραση κχ :

    Είμαι ο " Τσάρλι Τσάπλιν"
    Είμαι ο " Θανάσης Vegos "
    Είμαι Ελληνίδα

    Είμαι ένα αναλώσιμο κομμάτι κρέας, με ταΐζουν χορτάρι, δεν θέλουν να τους ενοχλώ με τη φωνή μου. Είμαι ένα κομμάτι κρέας, με θέλουν για σφάξιμο.

    Θρύψαλα κάνουν το μυαλό μου, τους είναι αδύνατο, όσο κι αν το παλεύουν
    Δεν είμαι ο Τσάρλι !

    Υστερόγραφο
    Ζητώ συγγνώμη από τον Ανώνυμο Σχολιαστή για την πενία μου στα Γαλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριαστώ αγαπητέ κύριε Χριστοδουλίδη , το έγραψα με μεγάλο θυμό και δεν το μετέφρασα στα Ελληνικά ,το πράξατε εσείς πολύ εύστοχα σε ελεύθερη μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν γαλλικά.
    Φυσικά ο θυμός μου αφορά πρώτα τα σιωνιστικά καθάρματα της ΝΤΠ που ακόμα και αύριο δημοσιεύουν τη αναρχοκομμουνιστικό-τρατσικιστική φυλλάδα του Παρισιού με ακόμα μια γελοιογραφία που σατυρίζει τον Μωάμεθ.
    Λυπάμαι που ως Χριστιανός Ορθόδοξος θα πω ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν δίκιο.
    Η τρομοκρατία δεν είναι δίκαια, ο τρόπος δεν είναι δίκαιος αλλά δεν έχουν άλλο τρόπο όταν μπροστά τους υπάρχει η ΝΤΠ και σύσσωμος ένας Χριστιανισμός σιωπηλός ο οποίος προστατεύοντας τον εαυτό του έναντι του Μουσουλμανισμού, προστατεύει παράλληλα δυστυχώς και τη ΝΤΠ.
    Εγώ αν ήμουν μουσουλμάνος και ίσως και αμόρφωτος ,ενδεχομένως και χωρίς να είχα κάτι να χάσω στη ζωή μου, είναι κάτι πάραπανω από σίγουρο ότι θα έκανα κάτι παρόμοιο ,ίσως και χειρότερο.

    Ο εχθρός του Χριστιανισμού δεν είναι ο Μουσουλμανισμός και το Ισλάμ .
    Ο Διάβολος είναι ο κοινός εχθρός όλων των θρησκειών ,η ΝΤΠ.
    Μας έχουν βάλει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και κανείς δεν μιλάει για να πει ότι ο εχθρός είναι άλλος .
    Ζούμε ιστορικές στιγμές που η κατάληξη τους θα έχει ως συνέπεια την ανατροπή της υφιστάμενης γεωστρατηγικής ,πολιτικής και οικονομικής σημερινής πραγματικότητας.
    Αυτό που ξέραμε και που ξέρουμε, θα το ξεχάσουμε στα επόμενα χρόνια.
    Πολλά πράγματα θα ανατραπούν και ως γνωστόν η κάθε αλλαγή επιφέρει θυσίες.
    Αλλαγές χωρίς θυσίες δεν γίνονται. Είναι νόμος στη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι ότι αν ανοίξετε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τον Πατήρ,τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα σύμφωνα με τη σάτυρα του περιοδικού Ψάρι Ψητό (Charlie Hebdo) , δεν θα σας αρέσει και πολύ .....

    http://imworld.aufeminin.com/story/20130224/charlie-hebdo-une-14309_w1000.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την Δημοκρατία για να διαδηλώσουν στο Παρίσι και να χειραγωγηθεί ο όχλος...........των 2.000.000 πολιτών της Γαλλικής πρωτεύουσας εκ των οποίων το 1.000.000 ήταν Εβραίοι διαδηλωτές ............!!!

    Για ρωτήστε ένα βέρο Παριζιάνο να σας πει τι αισθήματα τρέφει για τους εβραίους και τους μετανάστες στο Παρίσι και στη Γαλλία και μετά ελάτε να μου πείτε ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ .

    Hebdo για την ενημέρωση σας ,σημαίνει εβδομαδιαίο !!!
    Αν σε εβραϊκό πληκτρολόγιο γράψεις τη λέξη Hebdo με εβραϊκούς χαρακτήρες , σου βγάζει ως μετάφραση στα Αγγλικά ή στα Γαλλικά ότι σημαίνει "σκλαβιά", slavery δηλαδή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως ο αυνανισμός γενικά αν γίνεται με μέτρο , κάνει καλό .
    Αν το ξεπερνάει ,κάνει κακό.
    Αν δεν ξεπερνάει το μέτρο , τότε κανείς τρελαίνεται !

    Γι αυτό είναι επιβεβλημμένο για όλους να κάνουν σεξ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 66.000.000 .

    ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.400.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ 2.000.000 ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ .

    ΚΟΙΝΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ,ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ 11.000.000 Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1/6 ΤΩΝ 2.000.000

    ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , 333.000 ΚΟΣΜΟΣ !

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΤΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ 2011 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ .
    ΕΜΕΝΑ ,ΟΧΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή