Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΜΑ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ; Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ... ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!

Αν και είναι νέα βουλευτής έχει αναστατώσει με την παρουσία της όλο το σύστημα. Δεν είναι μόνο η θηλυκότητα που αποπνέει, κυρίως είναι ο τσαμπουκάς της, η εκρηκτικότητά της και το άκαμπτο, πατριωτικό της φρόνημα. Διαφώνησε κι έφυγε από το κόμμα των ΑΝΕΛ. Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος την διέγραψε αλλά ουσιαστικά είχε καλλιεργηθεί μια αμφότερη διαφωνία. Αν και πολύς κόσμος δεν κατάλαβε πόσο σημαντικός ήταν ο λόγος της διαφωνίας τους, η Ραχήλ Μακρή για λόγους προσωπικης αξιοπρέπειας φάνηκε να διαχωρίζει τη θέση της. 
Σήμερα κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για να υπερασπιστεί τα εθνικά μας θέματα και μάλιστα θεωρείται ως ένα αντίβαρο μέσα στο κόμμα του Τσίπρα που θα εγείρει-ευαισθητοποιήσει εθνικές συνειδήσεις. 
Δείτε τη Ραχήλ Μακρή στη φωτό που δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα" και που σπάει κόκκαλα...
Στα περισσότερα...


Χαμόγελα όλο νόημα και αγέρωχο βλέμμα από την Ραχήλ Μακρή η οποία εκτίθεται ως υποψήφια βουλευτής στην Κοζάνη. Καλή της επιτυχία. 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει τόσο άκαμπτο πατριωτικό φρόνημα που πήγε στο κόμμα με το μηδενικό πατριωτικό φρόνημα.
    Η λογική και εμπειρία μας ως Έλληνες ψηφοφόροι μας λένε οτι πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσει τη θέση της στη Βουλή και όχι για να αποτελέσει πατριωτικό αντίβαρο όπως ανεφέρετε στο άρθρο σας.
    Αν το έκανε κάποιος άλλος είμαι σίγουρη οτι θα το παρουσιάζατε με άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή