Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ: "Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Β. ΖΟΡΜΠΑ"




O ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Β. ΖΟΡΜΠΑ

Ο επί σειρά ετών χρηματοδοτούμενος από το Δήμο Αγίας Παρασκευής ως γιατρός, ακόμη και για διάστημα στο οποίο ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Β. Ζορμπάς έχει το θράσος να...

κρίνει τη, χωρίς προσωπική αμοιβή, νόμιμη ενέργεια του Προέδρου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού και Δημ. Συμβούλου Σωτήρη Παπαμιχαήλ να υπερασπιστεί (με παραστατικά που αποδεικνύουν την ανιδιοτέλειά του) τα συμφέροντα του Δήμου ως Δικηγόρος. Σημειώνουμε ότι χωρίς την επείγουσα ενέργεια του Σωτήρη Παπαμιχαήλ θα παραγραφόταν ποσό ύψους 100.000 ευρώ (εγκληματικό λάθος της Δημοτικής Αρχής Ζορμπά).
Λασπολόγος των πάντων, μισθοδοτούμενος επί σειρά ετών από το Δήμο, υβριστής και με τη βαριά κατηγορία της απευθείας ανάθεσης σε εργολάβο της επιλογής του, 230.000 ευρώ (Γιαβάσειο), ο Β. Ζορμπάς είναι ο τελευταίος που έχει το ανάστημα να κρίνει το ήθος και τη διαφάνεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής


ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή