Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ! ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣAΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ! 
Πού να τολμήσει ο Σαμαράς να  επισκεφτεί σπίτι μικροομολογιούχου του Δημοσίου να γυρίσει κανένα βιντεάκι από αυτά τα στημένα-προκλητικά που γυρίζει για την προεκλογική του εκστρατεία! Πού να τολμήσει ο απατεώνας που άρπαξε μέσα σε μια νύχτα τις περιουσίες 15.000 ομολογιούχων; Αυτός και ο Βενιζέλος κατέστρεψαν χιλιάδες...

αποταμιευτές που εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους στο Δημόσιο. Και σήμερα, το Δημόσιο δεν φτάνει που τους έκλεψε, τους προσαγάγει βιαίως όπου τολμούν να διαμαρτυρηθούν για την κλοπή που υπέστησαν! 
Όμως, ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Δίνει τον αγώνα του κι ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του Ελληνικού δημοσίου, για τις βίαιες προσαγωγές των ομολογιούχων κατά την περίοδο των Ευρωεκλογών με στόχο την φίμωση μας.
Δεν θα μπορέσει ποτέ και κανένας να μας κλείσει το στόμα για τις κλεμμένες καταθέσεις μας, όσο βρώμικα και αν μας πολεμάνε.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ. ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΙΑ ΦΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΧΘΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ.ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή