Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 70 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!

Για τις 20 Απριλίου προσδιορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών (215/2015), θα καθίσουν συνολικά 69 πρόσωπα, καθώς μεταξύ των 70, που παραπεμφθηκαν σε δίκη, είναι και μια ανήλικη, η οποία θα λογοδοτήσει σε δικαστήριο ανηλίκων. Αρχικά, για τη μεγάλη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και της σωρείας κακουργημάτων που της αποδίδονται, όπως ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιων, οι κατηγορούμενοι 83.
Υπενθυμιζεται ότι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και σύσσωμη η προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, τα μέλη της οποίας θα λογοδοτήσουν κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της οπλοφορίας, απόπειρας ανθρωποκτονιών κ.ά.
 koolnews.gr

11 σχόλια:

  1. Όλες οι κατηγορίες θα καταρεύσουν . Κανένας έντοιμος δικαστής με τέτοιες σαθρές καταγορίες όπως σφάξιμο αρνιών σε στάνες , απόπειρα πραξικοπήματος και εγκληματική συμμορία χωρίς να υπάρξει οικονομικό κίνητρο δεν θα δεχθεί να τους καταδικάσει . Όλοι θα κοιτάξουν να διαφυλάξουν το κύρος τους κρατώντας αποστάσεις από αυτό τον καραγκιόζη τον παναθηναικάκια . Εδώ οι αριστεροί πριν από λίγα χρόνια έκαψαν ζωντανές αθώες γυναίκες και μία έγκυο στην ΜΑΡΦΙΝ και δεν τιμωρήθηκε κανείς . Πυρπόλησαν χιλιάδες μικρομάγαζα στην Αθήνα σε ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού εμπορίου από το κέντρο της Αθήνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΣ . ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΚΟΤΗΤΑ . ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλία ήταν μεγάλο λάθος η στήριξη του Οικονόμου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές . Δεν έπρεπε να το κάνεις . Αυτός είναι κολλητός του Βαρβιτσιώτη του νυχτερινού θαμώνα της Μυκόνου . Δυσαρέστησες πολύ κόσμο στον Χολαργό και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηλία ήταν μεγάλο λάθος η στήριξη του Οικονόμου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές . Δεν έπρεπε να το κάνεις . Αυτός είναι κολλητός του Βαρβιτσιώτη του νυχτερινού θαμώνα της Μυκόνου . Δυσαρέστησες πολύ κόσμο στον Χολαργό και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.
    Ειναι ντροπη μετα απο οσα εκανε το γουρουνι ο χιτλερ και ολη η ναζιστικη γερμανια στους προγονους μας να υπαρχουν φαινομενα φασισμου στην Ελλαδα.
    Ντροπη σας εαν νομιζοται οτι ειστε πατριωτες με τον χεραιτατε ναζιστικα.
    Αναθεωριστε τις θεσεις σας.
    Λογικευτειτε.
    Οχι στον ναζισμο.
    Οχι στον φασισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ, ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΚΕΝΤΡΟΥΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή