Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΦΑΕ...ΠΙΤΟΥΡΟ ΕΛΛΗΝΑ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ BRUSSELS GROUP, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ Τ' ΑΦΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Για πόσο ακόμα θα μας δουλεύουν οι πολιτικάντηδες; Πού είναι τα μνημόνια που θα τα σκίζαμε και θα άλλαζε η ζωή των Ελλήνων προς ένα ...
καλύτερο αύριο; Στάχτη και μπούρμπερη γινήκανε. Όπως λέει και το aixmi.gr αρκούσε ένας ευφημισμός, η μετονομασία δηλαδή της τρόικας σε…Brussels group για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές. Κατήγησε η κυβέρνηση και την ονομασία «θεσμοί», που χρησιμοποιούσε τόσες εβδομάδες,  καθώς κρίθηκε ότι οι αγγλικές λέξεις απομακρύνουν περισσότερο τις μνήμες των Ελλήνων από την τρόικα.
Παρόλα αυτά, η διαπραγματευτική ομάδα των δανειστών στις Βρυξέλλες συγκροτείται από τα πασίγνωστα μέλη της τρόικας. Επικεφαλής είναι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ρίτσι Γκογιάλ. και μέλoς της ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας Κλάους Μαζούχ, ενώ  την Αθήνα εκπροσωπούν ο Νίκος Θεοχαράκης και η ΄Ελενα Παναρίτη.
Με τους ίδιους χαρτογιακάδες θα συζητούνε μέδσα στα ίδια σκατά θα κολυμπάμε! 
Α, ξεχάσαμε: στο σχήμα μετέχουν στελέχη, επίσης, της Ευρωπαικής Επιτροπής και του ESM/EFSM.
Τεχνικά κλιμάκια του γκρουπ θα έρχονται και στην Αθήνα, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δε δέχεται επ΄ουδενί να έρχονται όλοι μαζί, ούτε να κάνουν επιθεωρήσεις στα υπουργεία, όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Να φανεί τουλάχιστον στον ηλίθιο λαό ότι κάνουμε διαπραγμάτευση και έχουμε τσαμπουκά! 
Ωστόσο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ο πρόεδρος του Eurogroup επιμένουν, ωστόσο, ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έρχονται εν σώματι στην Αθήνα και θα κάνουν τους ελέγχους όπως και στο παρελθόν…
Φάεε πίτουρο Έλληνα! 

3 σχόλια:

  1. ΚΟΚΟΚΟ ΚΟΚΟΚΟ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ
    ΚΑΚΑΚΑΚΚΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΑΚΑΚΑΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ PRIAMOS HOTEL ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ SEX HOTELS .
    ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ,ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ BRUSSELS GROUP !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
    Η κοροιδία στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή