Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΦΡΙΚΗ! ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ! ΒΙΝΤΕΟ!

Το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο «Παίδων» όπου άφησε την τελευταία του πνοή - Στον «Ερυθρό Σταυρό» ο 26χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα...

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άντρας πέταξε ένα μωρό από ταράτσα πολυκατοικίας στον Βύρωνα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.Όπως έγινε γνωστό το μωρό, ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, ήταν το παιδί της αδερφής του, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με τον θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.
Ωστόσο, αντί να το προσέχει, εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος, ωστόσο, ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης.Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο αδερφός της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά πως δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο. 

Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άντρας είναι περίπου 26 ετών και πως αμέσως μετά την πτώση, προσπάθησε να σηκωθεί και να πλησιάσει το μωρό, που είχε πέσει σε ένα παρκάκι, κάτω από την πολυκατοικία.
Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής δεν του επέτρεψαν να πλησιάσει το κοριτσάκι που μόλις είχε πετάξει από την ταράτσα.
Δεν ξέρω αν το πέταξε ή ήταν ατύχημα, λέει ο παππούς του βρέφους
Την ίδια ώρα, ο παππούς του μωρού και πατέρας του φερόμενου ως δράστη μιλώντας στο protothema.gr, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ενώ υποστήριξε ότι ο γιος του δεν είχε δείξει ότι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στο ψυχικό του κόσμο.

«Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το έχει κρατήσει και άλλες φορές το μωρό», είπε χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος όμως προσπαθεί να βρει μία λογική εξήγηση, γιατί ο γιος του ανέβηκε στην ταράτσα με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι.

«Η κόρη μου βρίσκεται στο Παίδων. Πέθανε το μωρό. Εγώ είμαι έξω από το χειρουργείο και προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για τον γιο μου. Δεν ξέρω αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο», δηλώνει ο παππούς στο protothema.gr με τη φωνή του να «σπάει» από την αγωνία αλλά και τη θλίψη, για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του.

Δείτε τα βίντεο:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου