Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ!

Έφτασαν στην εφημερίδα μας 2 παράπονα από αντίστοιχα μέλη του ΚΑΠΗ Παπάγου-Χολαργού τα οποία και γνωστοποιήσαμε στην Πρόεδρο Ειρήνη Βεντουζά:
1. Δεν δώσατε απόδειξη σε κάποιο μέλος κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήσατε προ μηνών σε κοσμικό κέντρο της Άνοιξης
2. Πραγματοποιείται εκδρομές, ωστόσο δεν ενημερώνονται όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ

Η Ειρήνη Βεντουζά απάντησε: "Αναφορικά με την εκδήλωση σε κοσμικό κέντρο που έγινε πριν από 4 περίπου μήνες και συγκεκριμένα για την απόδειξη που ζητούν, είναι δυνατόν να αιτιώνται...


κάτι τέτοιο μετά από τόσους μήνες; Εμείς δίναμε αποδείξεις εκείνη την ώρα σε όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση. Πού ήταν επί τόσο καιρό αυτός ή αυτοί που παραπονιούνται; Και γιατί δεν σας αναφέρουν το όνομά τους; Γιατί δεν ήρθαν σε μένα να μου το πούνε; Ακούστε κύριε Βραχιολίδη. Θα παρακαλέσω όποιος ή όποιοι έχουν παράπονα να σας τα κάνουν επωνύμως για να ξέρουμε σε ποιους θα δώσουμε απάντηση. Οι ανώνυμες καταγγελίες ή παράπονα μπορεί να είναι και υποβολιμαία. 
Αναφορικά με το δεύτερο παράπονο που σας έκαναν, σας πληροφορώ ότι την επόμενη εβδομάδα θ' αναρτηθεί το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων-εκδρομών του ΚΑΠΗ. Απλά καθυστερήσαμε λίγο και δεν ήμασταν έγκαιρα έτοιμοι". 

5 σχόλια:

  1. Αν ειχατε διορισει τον βραχιοίδη συμπαραστατη του δημοτη δεν θα ειχατε τετοια παραπονα....ας προσεχατε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται για ένα κλειστό club που απολαμβάνει παροχές εις βάρος όλου του πληθυσμού της 3ης ηλικίας.Διατίθενται τεράστια ποσά χωρίς κοινωνικά κριτήρια.Θυμηθείτε εκείνο το περίφημο ταξίδι στο Παρίσι,όταν και δημοτικοί σύμβουλοι στήθηκαν στη ουρά για να αποσυρθούν μετά την γενική κατακραυγή.Ψήφοι μαζεύονται εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι διάφορες εκδηλώσεις γιατί δεν σχεδιάζονται με τρόπο που να ενισχύουν την τοπική οικονομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διοριστε τον βραιολιδη ρε παιδια σαςπαρακαλουμε, μας επριξε τα παπαρια. Ελεοςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ .
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή