Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ! ΘΕΣΗ- ΚΛΕΙΔΙ

Ο έντιμος, αδέκαστος π. εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς τοποθετείται σε θέση-κλειδί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην καταπολέμηση της διαφθοράς. 

Μία πολύ σημαντική στιγμή για τη Δικαιοσύνη. 
Διαβάζουμε το σχετικό ρεπορτάζ από olympia.gr

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Τέρενς Κουίκ τίμησαν την ψήφο του...

Ελληνικού λαού και εγγυήθηκαν την μάχη ενάντια στην διαφθορά και το ντόπιο μαύρο μέτωπο που επιβουλεύεται τα εθνικά συμφέροντα. Οι επιλογές των Γενικών Γραμματέων νευραλγικων υπουργείων σηματοδοτούν για πρώτη φορά ένα συμβόλαιο τιμής με τον λαό και όχι ένα κομματικό αλισβερίσι.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενικός γραμματέας διαφθοράς τοποθετείται ο αδιάφθορος εισαγγελέας Γιάννης Σακκάς. Ο χαλκέντερος λειτουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με τα βρώμικακυκλώματα και τωρα θα εχει την ευκαιρία να ξεριζώσει τις συμμορίες που λυμαίνονται τον δημόσιο βίο.
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γενικός γραμματέας τοποθετείται ο Τζανέτος Φιλιππάκος, ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί τον αφανισμό σταγονιδίων προβοκάτσιας αλλά και την πραγματική προστασία του πολίτη πρώτα και πέρα από κάθε άλλη ιδεοληπτική κάστα.
Στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τοποθετείται ο Φίλιππος Τσαλίδης, γνωστός για τις απόψεις του υπέρ της πολιτικής των αγωγών και την συνεργασία με την Ρωσία όπου συμφέρει την Ελλάδα.
Τέλος, γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Γιάννης Γιαννέλης. Για να εγγυηθεί ότι όλη η Ελλάδα είναι μια γροθιά.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Τέρενς Κουίκ που απέδειξαν το ηθικό υπόβαθρο της κυβερνητικής συμφωνίας. Είναι λογικό μα ενοχλούνται οι εραστές του πελατειακου κράτους και του μνημονίου αφού ουδείς δύναται να ξεχάσει τα άθλια παζάρια και αλισβερίσια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ προς όφελος των μαγαζιών τους και όχι της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου