Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ..."! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Οι κεραίες του θανάτου φυτρώνουν δίπλα σε σχολεία και νηπιαγωγεία του Χολαργού με τον δήμο να είναι όμηρος των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Αυτές αποφασίζουν ερήμην των δήμων, έχοντας φτιάξει το νομικό πλαίσιο έτσι, που ουσιαστικά εξουσιάζουν τους δήμους και τις τύχες των πολιτών. Κοτσάρουν κεραίες θανάτου δίπλα σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, νηπιαγωγεία, βρίσκοντας κάθε φορά πρόθυμους πολίτες οι οποίοι μπροστά στη θέα του χρήματος δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τη ζωή κανενός παιδιού. 


Πριν από λίγη ώρα, η Πρόεδρος του 1ου Λυκείου Χολαργού Νατάσσα Χαμηλοθώρη (αριστερή φωτό), ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης, ως Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου ΧΟΛΑΡΓΟΥ και η Βαλεντίνα Σταυρογιάννη, Αντιπρόεδρος του Λυκείου Παπάγου κατέθεσαν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Οικονόμου, αίτημα συνοδευόμενο από 40 περίπου υπογραφές, ζητώντας....



... τη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου και λήψη απόφασης για εγκατάσταση μετρητών ακτινοβολίας στα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Σημειώνεται ότι και οι τρεις αιτούντες, δηλ. η Νατάσσα Χαμηλοθώρη, ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης και η Βαλεντίνα Σταυρογιάννη είναι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, στοιχείο που δίνει μεγαλύτερο κύρος στην παρέμβασή τους.

Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία. Είναι απαράδεκτο ο δήμος και ο κάθε δήμος να αλώνεται από στυγνούς κερδοσκόπους οι οποίοι στο βωμό του χρήματος θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές και δη μικρών παιδιών! 
Παρακάτω δημοσιεύουμε το αίτημα που κατετέθη προς τον κ. Οικονόμου:

- Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
- Δημοτικούς Συμβούλους Παπάγου-Χολαργού

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού
κ. Δημήτρη Οικονόμου

ΘΕΜΑ: "Λήψη απόφασης για εγκατάσταση μετρητών ακτινοβολίας στα σχολεία του Δήμου μας"


Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Εμείς, οι κάτωθι υπογράφοντες γονείς μαθητών των σχολείων του Παπάγου και του Χολαργού αιτούμαστε όπως ενταχθεί στην Ημερήσια Διάταξη της αμέσως επόμενης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας το εξής θέμα:

"Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προμήθεια ειδικών μετρητών ακτινοβολίας, την εγκατάσταση τους στα σχολικά κτίρια, τη διαρκή καταγραφή μετρήσεων και την ταυτόχρονη ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα του Δήμου".

Θεωρούμε ότι με το μέτρο αυτό ή και με άλλα που μπορεί να προκύψουν από τη γόνιμη πιστεύουμε συζήτηση που θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα επιτρέπεται σε όλους εμάς τους γονείς να έχουμε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ελέγξουμε την ακτινοβολία στην τάξη των παιδιών μας, αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζουμε πόσες κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή άλλες πηγές ακτινοβολίας υπάρχουν και σε ποια απόσταση από τα σχολεία.

Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα αυτό αφορά όλους μας κι όχι μόνο εκείνους που γνωρίζουμε ότι στα σχολεία των παιδιών τους υπάρχουν ήδη κεραίες κοντά τους, διότι κεραίες φυτρώνουν παντού και συνεχώς.


Παπάγου-Χολαργός, 19/5/2015

3 σχόλια:

  1. ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ (ΟΚΤΩΠΡΟΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ)

    ....................Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΚΕΡΑΙΕΣ ...ΕΛΕΟΣ !!!

    ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ OUT THE RANGE OF LEFT PARTY PASOKOSYRIZA !

    ΟΧΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ......

    ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΦΟΥΡΝΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ..........!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ Φ(Υ)ΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΝΑΤΑΣΣΣΣΑ , ΚΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ??

    ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ??

    ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΡΕ !!!

    ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή