Σάββατο 23 Μαΐου 2015

"ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΝΑ...ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ. ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ;"!

Με αφορμή σχόλιο Παπαγιώτη που ζητάει την κατάργηση της διαμπερούς κίνησης στην οδό Πίνδου (δημοσιεύεται στο myxolargos.gr), ένας αναγνώστης του έδωσε...πληρωμένη απάντηση, αναφορικά με την διαχρονική αντίληψη (στρατιωτικού τύπου) που έχει αναπτυχθεί από...

πολλούς κατοίκους του Παπάγου. Διαβάστε την απάντηση του αναγνώστη "Έλληνας για πάντα, Κ.Ν. Ααναγνωστόπουλος" και πιο κάτω το αρχικό σχόλιο του Παπαγιώτη Ο.Κ.:  
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ) , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΟΥ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ , Η ΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΙΣΤΙΚΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ .


Εδώ το σχόλιο του κατοίκου Ππάγου, που προκάλεσε την αντίδραση αναγνώστη:
Κάτοικος της οδού Πίνδου έστειλε στο myxolargos φωτογραφία με χαρακτηριστικό πρωινό μποτιλιάρισμα και τα 700 μέτρα ουράς αυτοκινήτων που δημιουργείται κάθε μέρα.
Σας στέλνω μια φωτογραφία για να δείτε την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Πίνδου. Κάθε πρωί στις ώρες αιχμής, πάνω από 3.000 αυτοκίνητα περνάνε από τον δρόμο αυτόν. Ανάλογα προβλήματα έχουν και οι δρόμοι Αργυροκάστρου και Εθνικής Αμύνης.
Αγοράσαμε ένα σπίτι την δεκαετία του ’80, υποτίθεται σε μια ήσυχη και αναβαθμισμένη κηπούπολη. Καταλήξαμε όμως να ζούμε σε έναν από τους πιο θορυβώδεις δρόμους της Αττικής.
Μας έχουν υποσχεθεί χρόνια τώρα, μια κυκλοφοριακή μελέτη για την αποτροπή της διαμπερούς κυκλοφορίας. Δεν έχει γίνει όμως απολύτως τίποτα. Αντιθέτως λόγω της οικονομικής κρίσης οι περισσότεροι οδηγοί από τα Μεσόγεια και την Αγία Παρασκευή αποφεύγουν την Αττική Οδό και χρησιμοποιούν την οδό Πίνδου ως παρακαμπτήριο. Ετσι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Να μην αναφέρω τα ατυχήματα που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα.
Απ’ ότι διαπίστωσα, ούτε σήμερα γίνεται τίποτα με την κυκλοφοριακή μελέτη και γι αυτό απευθύνομαι σε σας για να το επισημάνετε και να ανοίξετε την συζήτηση. Δεν είναι δυνατόν μια κηπούπολη που έχει και τους ανάλογους περιορισμούς στο συντελεστή δόμησης, να υποβαθμίζεται με ένα τέτοιο τρόπο και να έχει κίνηση ανάλογη μιας βιομηχανικής περιοχής.
Αναρωτιέμαι γιατί στο γειτονικό Ψυχικό, έγιναν εδώ και χρόνια οι απαραίτητες παρεμβάσεις και έχουν φτιάξει ήσυχους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας;
Κάποτε οι πολιτικοί πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που λένε προεκλογικά, πρέπει και να τα τηρούν μετεκλογικά.
Ο.Κ., κάτοικος Παπάγου.

πηγή φωτό: google maps

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΙΠΑ ΝΑΡΘΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ "ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ" ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΧΟΛΑΡΓΟ. ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ "ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ" ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ. ΜΠΑΝΑΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΗΛΙΘΙΕ.
    Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΞΕΚΩΛΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ,ΕΙΔΙΚΑ.
    Ο ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΠΑΝΑΛ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΤΑΝΕ !

    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ,ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O χολαργος πάντα ηταν πιο υποβαθμισμένη περιοχή απο οτι ο Παπάγος.
    Είτε σας αρέσει είτε οχι χολαργιωτες λαθραίοι Παπαγιωτες μέσω του ενιαίου δήμου δεν θα γίνετε ποτε.
    Μια βόλτα αρκεί για να πείσει και τον πιο δύσπιστο.....
    Και αντί οι κομπλεξικοί χολαργιωτες να προσπαθήσουν να γίνουν σαν τους Παπαγιωτες θέλουν να μας τραβήξουν στα ίδια τα δικά τους σκατα!
    Οχι κύριοι δεν θα γίνει αυτο!
    DEAL WITH IT

    ΑπάντησηΔιαγραφή