Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣΧ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΣΚ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ
Επέστρεψαν τα κορίτσια του ανσάμπλ του ΓΑΣΧ από το Μινσκ, με χαμόγελα στα χείλη τους, εμπειρίες στις βαλίτσες τους και ικανοποίηση στην καρδιά τους...

Τα κορίτσια μας -Δουλγερίδη Μελίνα, Kablitz-Παναγιωτοπούλου Λέωνη, Παπαγεωργίου Χαρά, Ταλιέρη Πολυξένη και Χαρίτου Φρόσω- δεν μπόρεσαν  να περάσουν στον τελικό αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλες τους και η κάθε μια ξεχωριστά , γιατί κατάφεραν να σταθούν άξια στον τεράστιο ανταγωνισμό των υπολοίπων χωρών που επί χρόνια κρατάνε τα σκήπτρα στη  γυμναστική, με την μόλις δίμηνη προετοιμασία τους για το τόσο υψηλό επίπεδο  μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης!
Το ΔΣ του ΓΑΣΧ εκ μέρους των αθλητριών του και των οικογενειών  τους ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο για την πρόταση έκτακτης επιχορήγησης του ΓΑΣΧ, για την οικονομική ενίσχυση της  αποστολής της ομάδας  ανσαμπλ   στο Μινσκ της Λευκορωσίας για την εκπροσώπιση της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη ψήφιση της πρότασης αυτής. Ειναι ένα ακόμη δείγμα της έμπρακτης στήριξης της Δ.Α.  στον ερασιτεχνικό αγωνιστικό αθλητισμό της πόλης μας.
Ακόμη ευχαριστεί όλους τους αθλητικούς συλλόγους που πήραν την πρωτοβουλία  και  συνυπόγραψαν  επιστολή προς τον δήμο ζητώντας  να στηρίξει οικονομικά  την αποστολή του  ΓΑΣΧ . Είναι ένα ακόμη δείγμα  αλληλεγγύης και  υγιούς σχέσης των τοπικών σωματείων του δήμου μας.

  

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ή ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή