Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ" ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ-ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ Ό,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ...

Η κυβέρνηση υποτάχθηκε στους τοκογλύφους. Ό,τι υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε στους Έλληνες πήγν στα σκουπίδια. Ο "έντιμος συμβιβασμός" αναλύεται στα μέτρα φωτιά που παρουσιάζει η ίδια η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή" και που...

διαβάζουμε από το koolnews.gr. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα...κατέβασε τα βρακιά της στους τοκογλύφους:
Μετά από τις αλλεπάλληλες συσκέψεις του κυβερνητικού συμβουλίου ο κύβος ερρίφθη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το τελικό πακέτο των φορολογικών - εισπρακτικών μέτρων που αποφασίστηκε να παρουσιαστεί στους θεσμούς , προκειμένου να επέλθει ένας έντιμος συμβιβασμός.
Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε σειρά ιδιωτικοποιήσεων – παρουσιάστηκε μακρύς σχετικός κατάλογος – αλλά και σε δημοσιονομικά μέτρα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για πρωτογενές πλεόνασμα. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο και η κυβέρνηση επιδιώκει να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο συντελεστή κοινωνικής δικαιοσύνης στην κατανομή των βαρών.
Συγκεκριμένα στο κυβερνητικό συμβούλιο τέθηκαν επί τάπητος τα ακόλουθα μέτρα, όπως τα παρουσιάζει η Αυγή:
- Παραμονή ενός μειωμένου ΕΝΦΙΑ με πτώση των αντικειμενικών αξιών μεσοσταθμικά κατά 20-30%
- Δύο συντελεστές ΦΠΑ, τον χαμηλό στο 7% και τον υψηλό στο 18%-19%. Ορατό είναι το ενδεχόμενο παραμονής της έκπτωσης 30% στα νησιά ενώ ανοιχτό είναι το ποια προϊόντα θα υπαχθούν σε ποιες κατηγορίες
- υποχρεωτική χρήση πληρωμών με κάρτες για συναλλαγές άνω των 70 ευρώ. Πιλοτικά το μέτρο θα μπορούσε να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου
- Διατάξεις για την καταβολή κατ' αποκοπήν φόρου με τον οποίο θα νομιμοποιούνται οι καταθέσεις που δεν προέρχονται από δηλωμένο στην εφορία εισόδημα με τον συντελεστή φορολόγησης να κυμαίνεται μεταξύ 15%-20%.
- Πλήρης ανεξαρτητοποίησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων
- Ειδικός φόρος για τις 500 πιο πλούσιες οικογένειες
- Λοταρία αποδείξεων σε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση με τον αριθμό της απόδειξης
- Τέλος διανυκτέρευσης 1 ως 5 ευρώ ή 3%-5% ανά διανυκτέρευση στα πολυτελή καταλύματα σε νησιά του Αιγαίου με 3.100 ή 4.100 κατοίκους και άνω
- Περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων για κάθε λογής φόρους και τέλη για οποιαδήποτε χρονική περίοδο έως το τέλος του 2014 χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.

4 σχόλια:

  1. ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ = ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ


    ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ , ΤΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ........ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ !!!

    ΜΑ ,ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !


    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η βρωμερή αριστερή κυβέρνηση δοσιλόγων εκμεταλεύομενη τα εγκλήματα του αλήτη Σαμαρά άρπαξε την εξουσία αφού ξεγέλασε με ψέμματα τους Νεοραγιάδες του Ελλαδιστάν . Είναι γεγονός ότι θα μας πηδήξουν με την φοροκαταιγίδα που έρχεται και τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Τα επόμενα χρόνια δεν μπορεί θα ξεσηκωθούμε έστω και 50.000 χιλιάδες ψυχωμένοι .......... Εκεί να ξέρετε κάτι εσείς τα σκουπίδια του συριζα ........... Θα σας πνίξουμε σαν τα κουνέλια και θα σας φάμε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ........ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξω από την Αμυγδαλέζα οι Έλληνες κάτοικοι περνούν εφιαλτοκές ώρες από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Αφγανοί και Πακιστανοί πίθηκοι τους ξυλοκοπούν και τους ληστεύουν κάθε μέρα . Εκατοντάδες καταγγελίες από ανυπεράσπιστους ανθρώπους χωρίς οι αλήτες τουρκόγυφτοι του Συριζα να θέλουν να προστατέψουν τους κατοίκους από τις ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ . Πλησιάζει η ώρα που θα πάει θα ξεσηκωθούμε και τότε θα τα πούμε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω από την Αμυγδαλέζα οι Έλληνες κάτοικοι περνούν εφιαλτοκές ώρες από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Αφγανοί και Πακιστανοί πίθηκοι τους ξυλοκοπούν και τους ληστεύουν κάθε μέρα . Εκατοντάδες καταγγελίες από ανυπεράσπιστους ανθρώπους χωρίς οι αλήτες τουρκόγυφτοι του Συριζα να θέλουν να προστατέψουν τους κατοίκους από τις ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ . Πλησιάζει η ώρα που θα πάει θα ξεσηκωθούμε και τότε θα τα πούμε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή