Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ: ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ! ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην ταράτσα του ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως μεταξύ 17ης Νοεμβρίου 1973 και Σωκράτους χθες 8/5/2015 τοποθετήθηκαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Το σημείο απέχει 150 μ από...

το δημοτικό της οδού Τήνου, τον Παιδικό Σταθμό της οδού Φανερωμένης και από την Παιδική χαρά της πλ. Κύπρου, δίπλα στα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.
Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία και την σύσσωμη αντίδραση των  κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα των κατοίκων, που ζουν σε μικρή απόσταση από το προβλεπόμενο σημείο εγκατάστασης  της κεραίας.
Είναι πλέον και από άλλες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα γνωστό και απόλυτα επιβεβαιωμένο επιστημονικά, ότι η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών μέσα σε κατοικημένες περιοχές αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων λόγω των φορτίων της ακτινοβολίας.   Οι εταιρίες δεν διστάζουν να εγκαταστήσουν τις επικίνδυνες κεραίες τους, μέσα σε κατοικημένες περιοχές, χωρίς να υπολογίζουν τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προξενεί στην υγεία η αόρατη αλλά επικίνδυνη ακτινοβολία που εκπέμπουν.  
Ζητούμε την άμεση και κατεπείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να πάρει άμεσα θέση στο παραπάνω πρόβλημα και να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για να απομακρυνθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, αλλά και της οδού Σπάρτης που εκκρεμεί, να εφαρμοστεί η σχετική απόφαση του ΔΣ του 2013.
ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10.00πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (Περικλέους)
Παρά το ότι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ πολλά χρόνια αντιδρά στο θέμα της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης των κεραιών και έχουμε μεγάλη αρνητική εμπειρία από τους απαράδεκτους σχετικούς νόμους που συνεχώς καλύπτουν την ασυδοσία των Εταιριών, προτείνουμε να αξιοποιηθούν από το Δήμο και τα παρακάτω νομικά μέτρα.
·         Προσφυγή, άμεσα, για ακύρωση της αδειοδότησης εγκατάστασης.
·         Έλεγχος όλων των φακέλων αδειοδότησης, εγκατάστασης και λειτουργίας, από πλευράς πληρότητας και νομιμότητας  και περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
·         Μέτρηση της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας σε βάση 24ώρου.
·         Να απαιτηθεί να αλλάξει ο σχετικός νόμος του 2012, που αφήνει ασύδοτες τις Εταιρίες και δεν χρειάζονται τη σύμφωνη γνώμη των Δήμων.
Οριστική λύση μπορεί να δώσει μόνο η πολιτική που εντάσσει και τις Τηλεπικοινωνίες ως κοινωνικό αγαθό σε ένα ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο φορέα με ένα δίκτυο κεραιών κεντρικά σχεδιασμένο επιστημονικά, με κριτήριο το μικρότερο περιβαλλοντικό κόστος, σε επαρκείς αποστάσεις από σπίτια και χώρους μαζικής συνάθροισης ιδιαίτερα παιδιών. Μόνο έτσι θα υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες με τις ελάχιστες – μηδενικές επιπτώσεις στην υγεία του λαού και όχι την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων .

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γ. Ρεμούνδος.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ;
    ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ,ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ , ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕΜΟΥΝΔΕ ......ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ !
    ΠΟΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .....ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ....ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ....ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ......!!!

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ....ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ .
    ΔΕ ΛΕΩ ,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ .........ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΞΕΡΕΤΕ...ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΣ Ή ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ........!!

    ......ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΡΕΜΟΥΝΔΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΙΔΕΑ....ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ !

    ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ !!!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ,Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξαναγράψεις σχόλιο που βρίζει τον Ρεμούνδο ως "απαντεώνα Πακιστανό" και άλλα σχετικά, θα βάλω φραγή σε όλα τα σχόλια. Έχεις τα κότσια ρε να δώσεις το ονοματεπώνυμό σου όταν ο Ρεμούνδος κάνει μήνυση; Ή θέλεις να φάω τη μήνυση εγώ και γι' αυτό γράφεις και ξαναγράφεις το σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Βραχιολίδι πριν από λίγο τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα σας και διάβασα τα σχόλια . Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει όλα τα σχόλια να είναι κόσμια αλλά θα σας θυμήσω κάτι που σας διαφέυγει . Πριν από ένα χρόνα η Παπαρίγα είχε δηλώσει ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ενοώντας τους κομμουνιστές . Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενόχλησε αυτή η φράση . Αυτούς πάντως δεν τους ενοχλεί . Εάν θέλετε να δείτε τι αισθάνονται αυτοί η άνθρωποι για την Ελλάδα κάντε τους την εξής ερώτηση .Εσείς του ΚΚΕ τι είστε Έλληνες η Κομμουνιστές και θα δείτε τι θα σας πούνε . Ζω σε μια επικίνδυνη περιοχή στο Μενίδι και ξέρω καλλά τι σημαίνει εγκληματίας λαθρομετανάστης . ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ανώνυμο σχόλιο είχε χαρακτηρισμούς "απατεώνα Πακιστανέ", "Καραγικιόζη", όπως και "ανθέλληνα Τουρκόγυφτε", όλοι αφορούσαν τον κ. Ρεμούνδο. Αν αυτοί οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί παρέμεναν στο blog μου ο κ. Ρεμούνδος μπορεί να έκανε μήνυση στη διαχείριση της εφημερίδος διότι παρά το υβριστικό περιεχόμενο του σχολίου, εγώ το άφηνα άθικτο εν γνώσει μου. Η μήνυση τότε θα στρεφόταν εναντίον μου. Ακόμη απορείτε γιατί με ενόχλησαν αυτές οι φράσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ανώνυμο σχόλιο είχε χαρακτηρισμούς "απατεώνα Πακιστανέ", "Καραγικιόζη", όπως και "ανθέλληνα Τουρκόγυφτε", όλοι αφορούσαν τον κ. Ρεμούνδο. Αν αυτοί οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί παρέμεναν στο blog μου ο κ. Ρεμούνδος μπορεί να έκανε μήνυση στη διαχείριση της εφημερίδος διότι παρά το υβριστικό περιεχόμενο του σχολίου, εγώ το άφηνα άθικτο εν γνώσει μου. Η μήνυση τότε θα στρεφόταν εναντίον μου. Ακόμη απορείτε γιατί με ενόχλησαν αυτές οι φράσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή