Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟ-GAY ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΩΧ!!!

Με αφορμή το δημοψήφισμα της Ιρλανδίας για τη νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, το περιοδικό Economist δημοσιεύει έναν χάρτη που αποτυπώνει το βαθμό αποδοχής των ομοφυλοφίλων στις χώρες της Ευρώπης...

Όπως αποκαλύπτει ο χάρτης, η Μ. Βρετανία, η Σουηδία και η Μάλτα είναι οι χώρες με το μεγαλύτερο βαθμό αποδοχής δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Ευρώπη, με το Μονακό, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν να βρίσκονται στον αντίποδα με τη λιγότερη αποδοχή στον σχετικό χάρτη.
Η Ελλάδα βρίσκεται σχετικά ψηλά, στην 21η θέση.
Στην Ιρλανδία, τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν θετική έκβαση του δημοψηφίσματος, με το ποσοστό να κυμαίνεται μεταξύ 60% και 70%, παρά τη μείωση πέντε ποσοστιαίων μονάδων από τον Απρίλιο.
Όπως και στα περισσότερα κοινωνικά ζητήματα, οι νέοι είναι συντριπτικά πιο φιλελεύθεροι με το 85% των 18-35 ετών να δηλώνει ότι θα ψηφίσουν «Ναι», έναντι μόλις του 37% των άνω των 65 ετών.

defencenet.gr

6 σχόλια:

  1. Στην εποχή των Σοδόμων και των Γομόρρων η ηθική στάση των ανθρώπων ήταν ασυγκρίτως ανώτερη από την σημερινή.
    Η παγκοσμιοποίηση δεν θα αφήσει καμιά ανθρώπινη αξία όρθια, θα τις ισοπεδώσει όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλοιμονο η ελλαδα,θα ηταν ιεροσυλια να μην υποστηριζει τις κοδουνιστρες αφου αρκετοι πολιτικοι ειναι καραπουστοκαροτακιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε μαλακες σκατοομοφοβικοι ψοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία αποδοχή των ομοφυλόφιλων ποτέ και πουθενά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή