Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..."!

Αυτή την ώρα Αλέξης Μητρόπουλος (Αντιπρόεδρος της Βουλής) στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) λέει ότι "πρέπει να πούμε...


την αλήθεια στον λαό ότι εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, αυτή θα είναι συνέχιση του μνημονίου, διότι θα εφαρμόσει επώδυνα μέτρα σε βάρος του λαού. Και οφείλει ο Πρωθυπουργός να το εξηγήσει με σαφήνεια στον λαό"!
Αυτή είναι η έντιμη συμφωνία που μας παραμυθιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ! 

4 σχόλια:

  1. Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Τσίπρα άλλα μας έλεγες . Το ιδιο βρώμικος είσαι και εσύ σαν τους άλλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους παρει και θα τους σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθάρματα κλέφτες Συριζαίοι ρουφιάνοι της Μέρκελ δεν ντρέπεστε λίγο , φιλότιμο δεν έχετε απατεώνες , τα ίδια με τους άλλους είστε και χειρότεροι . Έχετε κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο στρατόπεδο πεινασμένων ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .. Διαλύουν την χώρα μας γιατί την ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΙ ΑΡΗ . VENCEREMOS ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ VENCEREMOS ..... VIVA LA REVOLUTION ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ..... VIVA LA REVOLUTION ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ . ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ / ΦΛΩΡΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ . ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή