Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ "Ο.Κ." ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!

Από τα πρακτικά του παραμάγαζου ΙΑ Περίοδος Σύνοδος Γ Συνεδρίαση ΙΖ Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2006....

Δεν βάζω πια τα link αφού ούτως ή άλλως τα... γίδια δεν θέλουν να βγουν από το μαντρί. 


Το ποιος υπέγραψε τη Συνοδική Απόφαση είναι εύκολα αντιληπτό από την ημερομηνία της συζήτησης......... 

5 σχόλια:

  1. Μεγάλο και τραγικό λάθος από τον Μακαριστό Χριστόδουλο να συμφωνήσει για την ανέργεση του Τέμενους στον Βοτανικό! Μεγάλο και τραγικό λάθος που δεν συγχώρησε ποτέ η ιστορία, ούτε ο ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI DEN ALLAZEI THN APOFASH O IERVNYMOS???????STO XERI TOY DEN EINAI?????H OLEW OI YPOUESEIW OI PRIN IERVNYMOY DEN TIW ALLAJE ???AKOMH KAI TON KATASTATIKO XARTH PERI EKLOGHS MHTROPOLITVN ALLAJE KAI UA MOY OTI DEN MPOREI???APLVW TON BOLEYEI !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 86% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ OPEN GOV OI NEOTAΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί
    Για ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιδιώκει επί της ουσίας την αλλοίωση μέχρι εξαλείψεως της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, η Βουλή κάλεσε μεταξύ άλλων τους κάτωθι «φορείς»:
    Τον Συνήγορο του Πολίτη, μαζί με τους βοηθούς του κύκλου δικαιωμάτων ανθρώπου και παιδιού, την ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προϊστάμενο της Διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών, τον πρόεδρο του συμβουλίου ένταξης μεταναστών δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπο της ομάδας «Πίσω θρανία», την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ομοσπονδία κλωστοϋφαντουργών, εκπροσώπους της «δημοκρατικής συσπείρωσης», την ομοσπονδία αλβανικών συλλόγων, την οργάνωση νέων «generation 2.0», την κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, το πολιτιστικό κέντρο αφρικανικής τέχνης και πολιτισμών, την ΜΚΟ «Αρωγή», καθώς και την Ένωση αφρικανών γυναικών!
    Όλοι οι ανωτέρω σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνιστές πολιτικάντηδες της μαρξιστικής αριστεράς και της φιλελεύθερης δεξιάς, θα αποφασίσουν τάχα για το «καλό της Πατρίδος και του Λαού μας». Ερωτώνται και ομιλούν συνεπώς άπαντες, εκτός του καθ' ύλην αρμόδιου του Ελληνικού Λαού....
    Ας αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση μιας απόλυτα διεφθαρμένης και αντεθνικής εξουσίας που επιβάλλει κατά τρόπο τυραννικό τις επιταγές της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βαλουμε στοιχημα πως το νεοταξιτικο πλανο ειναι να μπουν οι λαθρο και στον στρατο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή