Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! "ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ"!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΩΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος (πιο κάτω ολόκληρη η ανακοίνωση) αναφέρει ως επιμύθιο: 

"Οι πρόσφυγες, μας έχουν όλους ανάγκη και καλούμαστε να δουλέψουμε σε αυτή την κατεύθυνση"!!! 
Πού βάζεις Δήμαρχε το δόλιο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος, σχέδιο που θέλει να γεμίσει τη χώρα μας μέχρι σκασμού με λαθρομετανάστες-ισλαμιστές; Όλοι αυτοί που πληρώνουν μέχρι και 10.000 δολάρια (πού τα βρήκαν; Είναι πλούσιοι;) έρχονται και παραμένουν στην Ελλάδα, και κυριολεκτικά την πνίγουν. Σε ελάχιστο διάστημα και με "μοχλό" το προδοτικό "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2", οι Έλληνες θα καταστούν μειονότητα μέσα στο τόπο τους! Βαφτίζεις "πρόσφυγες" συλλήβδην όσους έρχονται στη χώρα μας, χωρίς να γνωρίζεις από πού κρατά ή σκούφια τους. Αν κάποιοι από αυτούς είναι ισλαμιστές-καμικάζι ή τζιχαντιστές ή ταλιμπάν;  Πόσους "πρόσφυγες" μπορεί να φιλοξενήσει αυτός ο τόπος Δήμαρχε; Μπορείς να μας πεις; 1 εκατομμύριο, 4 εκατομμύρια; Ή ακόμη και 10 εκατομμύρια; Αντί να είναι αυτός ο προβληματισμός και η ανησυχία σου, λες ότι "καλούμαστε να δουλέψουμε στην κατεύθυνση βοήθειας των προσφύγων"! Στην κατεύθυνση σωτηρίας του έθνους μας που καταστρέφεται πότε θα δουλέψουμε Δήμαρχε;
Ιδού η προκλητική (για μας) ανακοίνωση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ.
    
     Είναι ειλικρινά εξαιρετικά ψυχοφθόρο να απαντώ σε σειρά ανακοινώσεων που αποκρύπτουν και απαξιώνουν τη συστηματική δουλειά μας για τους πρόσφυγες.
     Έχουμε ήδη, προβεί ως Δήμος Αγίας Παρασκευής:
   1.  Σε μεγάλη συλλογή ρούχων, με συγκινητική συμμετοχή των πολιτών.
  2.   Στην διάθεση των ρούχων σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θανοπούλου σε μεταναστευτικές οργανώσεις.
   3.   Σε συστηματική προώθηση τροφίμων σε πρόσφυγες με την ίδια διαδικασία.  
  4.   Ξεκινάμε συλλογή φαρμακευτικού υλικού σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου».
  5.   Μετά από αρκετή προεργασία βρίσκεται σε τελικό στάδιο η συγκρότηση του Συμβουλίου Μεταναστών στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και
  6.   Παρά την πανθομολογούμενη αδυναμία φιλοξενίας μεταναστών, προωθούμε συγκεκριμένη κίνηση αλληλεγγύης.
Επαναλαμβάνουμε καλοπροαίρετα και προς πάσα κατεύθυνση: Οι πρόσφυγες, μας έχουν όλους ανάγκη και καλούμαστε να δουλέψουμε σε αυτή την κατεύθυνση.

                                                   Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ


3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Αγίας Παρασκευής είσαι συριζόπληκτος που θέλεις με δόλο να αλλοιώσεις το ελληνικό στοιχείο του Δήμου μας με λαθρομετανάστες! Είσαι δηλωμένος δολοφόνος Ελλήνων!

    Επίσης δεν ξεχνώ που ξαποστείλατε εσκεμμένα και με δόλο το σταθμό μετρό Αγία Παρασκευή στο Χαλάνδρι σε μια πλατεία που δεν έχει ακόμα όνομα αντί να τον καμαρώνουμε στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής και να φέρει έσοδα και να εξυπηρετήσει τους δημότες μας που να μην πηγαίνουν περπατώντας εκεί στο Χαλάνδρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δείξουμε και λίγο ενδιαφέρον για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κέντρο της Αγίας Παρασκευής είναι ΑΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και συμμορίες δολοφόνων ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ εισβάλουν στα σπίτια μας . Τα περιστατικά είναι χιλίάδες και ο ΨΕΥΤΟ Δήμαρχος το κρύβει . Τελευταία έγινε ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ από Αφγανούς της Αμυφδαλέζας και το κρύβουν για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος . Όσοι τον ψήφισαν σύντομα θα το μετανιώσουν όταν θα φέρει εκατοντάδες Αφγανούς ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ στην πόλη μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή