Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακήρυξη των Νικητών
της “Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού”


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού” που οργανώθηκε από το...

Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού”, όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούσαν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Έως 31 Μαΐου 2015, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην οδό Περικλέους (έναντι Δημαρχείου), οι μαθητές αλλά και οι οικογένειές τους επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» περιελάμβανε :
         Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε έως 31 Μαΐου 2015.

Τα σχολικά τμήματα, τα οποία πρώτευσαν, συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες (έχοντας, άρα, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης) και κέρδισαν τα μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ είναι τα ακόλουθα:
v  1ος Νικητής:
Το ΣΤ1 Τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 7.005 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα Tablet
v  2ος Νικητής:
Το ΣΤ1 Τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 4.669 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα MP4 music player
v  3ος Νικητής:
Το Γ2 Τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, που επέστρεψε 4.638 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές του διαγωνισμού θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55).

Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» ολοκληρώθηκε για φέτος, αλλά η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
                            

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

3 σχόλια:

  1. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ :

    "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ "

    ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ TEFAL ACTIVEFRY ΦΡΙΤΕΖΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΑΜΕΡΕΣ.


    ΕΝΩ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

    " ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΤΕΡΑ" ;

    ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ.

    ΤΕΛΟΣ , ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

    " Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ "

    ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ :

    ΚΑΠΟΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ , ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ GAY ΩΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΩΝ PETS ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥ ΤΣΕΧΑ ,ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ , ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΥΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ -ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α !!
    ΞΕΧΑΣΑ !

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χχαααχααααχα Θεϊκά σχόλια ..πως λέμε Θεϊκό παγωτό....!
    κλαίω ......μου έφυγε και ο καφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή