Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ!

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 21.45  χθες βράδυ σε κοσμηματοπωλείο εντός ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης..
Σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς τραυματίστηκαν οι τρεις δράστες, ο ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας υπήκοος Αλβανίας και δυο Έλληνες με την απειλή όπλων -βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι και δύο καλάσνικοφ- αφαίρεσαν αντικείμενα από το κατάστημα και βγαίνοντας πήραν ως το αυτοκίνητό τους, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο, και έναν υπάλληλο του κοσμηματοπωλείου τον οποίο χτύπησαν με κοντάκι όπλου.

Τους καταδίωξαν αστυνομικοί και στην ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν οι δράστες και κανένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διεκομίσθη στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο κεφάλι.

Από τους άλλους δύο, που είναι τραυματισμένοι στα πόδια και τα χέρια, ο ένας έχει χάσει πολύ αίμα, από ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού βρισκόταν σε εξέλιξη μαθητική  εκδήλωση στο χώρο του μπαρ και, όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε πανικός.
tovima.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡ ΓΟΥΕΣΤ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΙΚΑΓΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ . ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή