Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤHN 3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...

Δείτε Live την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ στο μπάσκετ κάνοντας κλικ σε ένα από τα links που θα βρείτε στα περισσότερα...

Παρακολουθήστε με Streaming τον αγώνα στα Link: LINK1 – LINK2 – LINK3 – LINK4,  LINK 5

1 σχόλιο:

  1. Ρε βραχιολιδη μας δουλεύεις ΕΣΥ μου φαίνεται!
    Στο προηγούμενο άρθρο σου που λες φτάνει πια έρχεσαι σε κάποιες τρομερές αντιφάσεις απο μόνος σου και βάζεις απο κάτω πληρωμένους σχολιαστές να λένε μπράβο και τι καλα που τα λες!
    Κατ αρχας λες οτι δεν μπορεις να προσλάβεις υπάλληλο και μετα γράφεις σαν να υπάρχουν και άλλοι στην εφιμεριδα και ενώ γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος απευθύνεσαι στον εαυτό σου με τους χαρακτηρισμούς του στυλ ο εκδότης της εφημερίδας ΜΑΣ
    ΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΕΣΥ το λες άλλωστε οτι εισαι μόνος σου) ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ?
    Αφού είστε το ίδιο πρόσωπο!!!!!!!!
    Επιπροσθέτως η εφιμεριδα του Αλαφούζου ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.
    Και κατι αλλο.Δεδομενου του μίσους σου για τον Παπάγο και την λατρεία σου για τον Χολαργό σταματάς να εισαι ανεξαρτητος διότι αναφέρεις σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Λυκειο Χολαργου ενώ καμία απο αυτές που γίνονται στο Λυκειο Παπαγου.
    ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή