Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ! ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω mail το οποίο δημοσιεύεται και ως σχόλιο στην ανάρτηση αυτή.. Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας το δημοσιεύουμε και προσέξτε το διότι όσα λέει είναι σοβαρά:


Κε Μάκη 
θέλω να σας παρουσιάσω ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από την κρίση της Ελλάδας.

Ευρω-σιωνιστές είναι η νέα τάξη δύναμης των παγκοσμιοσιωνιστων που στρατολόγησαν ουσιαστικά ευρωπαίους πολιτικούς αρχηγούς και ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά για το μέλλον της Ευρώπης και τους κατέστησαν υπεύθυνους για να μπορέσουν να επιβάλλουν την νέα τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη. Όπως ήταν δεδομένο οι εντολές ήταν σαφείς. Να αρχίσουν από το πιο δύσκολο έργο, τον σιωνισμό της Ελλάδας. Όταν η Ευρώπη θα έχει παγκοσμιοποιηθεί πλήρως, τότε σειρά θα πάρουν οι άλλες χώρες- στόχοι, (χώρες-στόχοι έχουν ονομαστεί από τους σιωνιστές, χώρες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αντίστασης προς την νέα τάξη πραγμάτων, για τις οποίες μπορεί να χρειαστούν ειδικά μέσα χειραγώγησης όπως ονομάζονται).
Όμως, οι σιωνιστές που θέλουν να επιβάλλουν την νέα τάξη πραγμάτων χωρίζονται σε βαθμίδες.
Χαμηλότερη βαθμίδα είναι οι λεγόμενοι και «μπράχο» σε μετάφραση «οι οδηγοί» των οποίων αποστολή είναι η προετοιμασία του εδάφους για τις υψηλότερες μονάδες κρούσης των σιωνιστών.
Μεσαία βαθμίδα είναι οι λεγόμενοι και «Αβραάμς» (από το όνομα Αβραάμ) οι οποίοι έχουν ως αποστολή την χρηματοοικονομική κυρίευση των χωρώ, ώστε να επέλθει το σχέδιο της επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων και της οικονομικής παγκοσμιοποίησης.
Τελευταία, υψηλότερη και σημαντικότερη βαθμίδα είναι οι «Μάρτυρες» οι οποίοι έχουν ως αποστολή την πλύση εγκεφάλου των ανθρώπων, ώστε να είναι πλήρως επιτυχής η επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτό το άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εντάσσεται ο τρόπος λειτουργίας των ευρω -και όχι μόνο- σιωνιστών και οι τρόποι δράσης τους.
Έχω στείλει το παραπάνω άρθρο και στο προσωπικό mail του “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ” και πιστεύω να του δώσετε την απαιτούμενη σημασία, γιατί σε αυτές τις ώρες που περνάμε ο λαός έχει το δικαίωμα να ξέρει τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη του για το μέλλον του και για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Κε Μακη σε ευχαροστω πολυ που δημοσιευσες αυτο το αρθρο,καταλαβες της σοβαροτητα της καταστασης και μοιραζεσαι τις ιδες αποψεις με εμενα δηλαδη οτι ο κοσμος εχει το δικαιωμα να ξερεθ το βρωμικο παιχνιδι που παιζεται πισω απο την πλατη του....
    Θα συνεχισω να σου στελνω τοσο στο μειλ του παρατηρητη οσο και με αναρτησεις μου
    σε σχολια οτι νεοτερο πληροφορουμαι....
    Γιατι το παιχνιδι αυτο ειναι σχεδιασμενο και παγκοσμιο...τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι τυχαιο....
    Νε κουταγιο και πιστη θα τα περασουμε ολα και χαιρομαι που στο προσωπο σου βρηκα εναν συμμαχο που μπορω να εμπιστευομαι,να πληροφορουμε αλλα και να πληροφορω οταν μπορω μεσω αυτων των ρεππρταζ που γινονται κατα καιρους και ειναι ακρως αποκαλυπτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή