Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΤI ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Οι έφεδροι των ειδικών Δυνάμεων, για τους οποίους πέρσι είχε γίνει ολόκληρο θέμα με τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο να απορρίπτει το αίτημά τους να συμμετάσχουν στην παρέλαση, επανέρχονται και με νέο αίτημά τους ζητούν να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Έχουν ενδιαφέρον τα όσα λένε, όπως επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσει η Δημοτική Αρχή. 
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Παπάγου, 02 Οκτωβρίου 2015
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Σας υποβάλλω αίτημα συμμετοχής του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)» για συμμετοχή στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015. Το Σωματείο έχει ήδη λάβει μέρος στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παπάγου και, κατά γενική ομολογία, απέσπασε τον θαυμασμό και την αγάπη των παρισταμένων για τον παλμό και την με πλήρη φόρτο εμφάνιση, τα οποία ενέπνευσαν το Εθνικό φρόνημα των δημοτών. Τα μέλη του Σωματείου είναι απόστρατοι Αξιωματικοί/Μόνιμοι Υπαξιωματικοί και έφεδροι Οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού Ξηράς (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) και Πολεμικού Ναυτικού (Υποβρύχιοι Καταστροφείς/ΟΥΚ).
Η συγκεκριμένη εκδήλωση προβλέπεται από το Καταστατικό και ειδικά από το Άρθρο 3 (περί σκοπών του Σωματείου), παράγραφος 6: «Η συμμετοχή σε Εθνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις (παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων) με την ευκαιρία επετείων σε πανελλήνιο ή τοπικό επίπεδο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κατά περίσταση Αρχές.» Εκτιμάται ότι μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και πιέσεις τις οποίες υφίσταται η Πατρίδα μας, η διατήρηση του εθνικού φρονήματος είναι ο σταθερός πολλαπλασιαστής ισχύος του Έλληνα. Παρακαλούμε για την έγκριση συμμετοχής.
Σε περίπτωση μη εγκρίσεως, παρακαλούμε να μας καταστεί εγγράφως και εγκαίρως γνωστός ο λόγος, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες για όλους καταστάσεις της εκδηλώσεως της 28ης Οκτωβρίου 2014 και 25ης Μαρτίου 2015. Σας αποστέλλονται συνημμένα τα έγγραφα εγκρίσεως και εγγραφής του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου που αφορούν στη λειτουργία του ΚΕΕΔ. Λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου. Με σεβασμό, Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης Δημότης Παπάγου Πρόεδρος του ΚΕΕΔ



13 σχόλια:

  1. Εύχομαι Δήμαρχε να πεις ναι και να μην σκούσης κανένα . Οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχουν πολλοί που μισούν την χώρσ και θέλουν να την κατσστρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den exei dikaivma na pei oxi an pei oxi ua prepei na to ferei sto dhm symboylio kai oxi epeidh to uelei o ZikaS lES KAI DEN KATALABAME EPI jYDH POIOS TOYS MAZEBE STO DHMARXEIO KAI ZHTOYSAN KAI AIUOYSA H LAIKH SYNELEYSH HTAN O ZIKAS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΕΚ ΤΟΝ ΛΟΛΕΚ ΤΟΝ ΣΒΙΓΚΟ !! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ??
    ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΥΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πούλησαν την Ελλάδα όλη τα καθάρματα οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ δεν άφησαν τίποτε όρθιο . Και τους τάφους των πατεράδων μας θα γκρεμίσουν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γέμισε ο Τόπος ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κλεφτρόνια Ραγιάδες Σαρακηνούς και ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ των ΥΠΟΝΟΜΩΝ Βρομο κομουνιστές . Έναν Εθνικό Ηγέτη ένσν ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ περιμένουμε χρόνια για να μας δώσει ΕΛΠΙΔΑ και ΔΥΝΑΜΗ να φυλάξουμε τα ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ των προγόνων μας και να κρατήσουμε αυτή την  Γη ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα από τις σταχτες μας θα τους ξαναβγσλουμε με την βοήθεια ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΓΕΙΤΑΙ.....ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ πες μας ποιόν στήριξες να σε ΚΑΜΑΡΩΣΟΥ ΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .. ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι θρύλοι ζουν και ποτέ δεν πεθαίνουν μαζί με τους ΗΡΩΕΣ και τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ενός ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ .Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ χάνονται στα σκοτάδισ της Ιστορίας . ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή