Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 360 ΕΥΡΩ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΣΕΨΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ! ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Η κυβέρνηση αφού κούρσεψε τα ασφαλιστικά ταμεία (Χρηματιστήριο0δομημένα ομόλογα, κλοπή του PSI) τώρα το σκάει σαν κλέφτης και εγγυάται μόνον 360 ευρώ σύνταξη στον Έλληνα πολίτη. Ενώ απαιτεί από τον Έλληνα φορολογική συνείδηση, η ίδια η Πολιτεία αφού....


κατάκλεψε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από τα ασφαλιστικά ταμεία παίζοντάς τα στο χρηματιστήριο ή δίνοντάς τα στους τοκογλύφους, τώρα ξεσκίζει τις συντάξεις και εγγυάται μόνον 360 ευρώ σύνταξη για όλους τους Έλληνες! "Από'κει και πέρα είναι θάμα των ταμείων τι θα δώσουν παραπάνω",λέει η Πολιτεία η οποία το σκάει σαν κοινός κλέφτης! 
Ο Έλληνας φορολογούμενος που επί 35 έτη πλήρωνε τα ασφαλιστικά του ταμεία για να πάρει μια σύνταξη, τώρα το κράτος του λέει: "ας πρόσεχες. Εγώ σου δίνω μόνο 360 ευρώ. Δεν ξέρω τίποτε 'αλλο"! Ο λαός αν δεν ξεσηκωθεί να ανατρέψει τους προδότες-ληστές πολιτικούς τότε θα μετατραπεί σε αιώνιο είλωτα!
Η κ. Μαγδαληνή Τσίπρα (νομική σύμβουλος για το ασφαλιστικό) είπε πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει τις μνημονιακές προβλέψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και με τον 4336 νόμο του 3ου Μνημονίου θα προβεί σε οριζόντιες μειώσεις συντάξεως και θα εγγυάται σύνταξη στα 360 ή 390 ευρώ το πολύ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου