Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ! ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ! ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!

Οι φωτό που ελήφθησαν από κρυφή κάμερα,δείχνουν τη σταύρωση χριστιανών στη Μέση Ανατολή από τους Ισλαμιστές
Την ώρα που στη χώρα μας διοργανώνονται συνεχείς εκστρατείες βοήθειας υπέρ των λαθρομεταναστών, όχι μόνο καμία ενέργεια για τους διωκόμενους χριστιανούς δεν λαμβάνεται από την Ελλάδα, αλλά....

επικρατεί παντελής σιωπή, την ώρα που οι χιστιανοί της Μέσης Ανατολής βιώνουν φρικτάβασανιστήρια και κανονική γενοκτονία! Η Ελλάδα σιωπά, αν και είναι Ορθόδοξη χώρα. Ακόμη και η φωνή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ούτε καν βραχνή ακούγεται. 
Διαβάζουμε το ρεπορτάζ που ακολυθεί από το Αγιορείτκιο Βήμα. 
Ο ιεροκήρυκας της Ευαγγελικής Εκκλησίας, Φράνκλιν Γράχαμ, δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι στη Συρία και στο Ιράκ γίνεται γενοκτονία των χριστιανών και Γεζιτών και άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων, η παγκόσμια κοινωνία παραμένει σιωπηλή, όπως σημειώνει το ρωσικό Χριστιανικές Ειδήσεις (CNLNEWS — Христианские Новости).
«Πρόκειται για μια γενοκτονία και ο κόσμος παραμένει αδιάφορος για αυτό. Πρόκειται για γενοκτονία των Χριστιανών, των Γεζιτών και άλλων μειονοτήτων στη Συρία και το Ιράκ, που πραγματοποιείται από το ‘ισλαμικό κράτος’.
Οι ενέργειές τους είναι απίστευτα σκληρές, όπως έγραψε ο Γράχαμ στη σελίδα του στο Facebook και αναδημοσιεύεται από τις ‘χριστιανικές ειδήσεις’.
Ο ίδιος αναφέρει συγκεκριμένα για μια περίπτωση ενός 12χρονου αγοριού και 11 εντόπιων ιεραποστόλων χριστιανών που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και να αποκηρύξουν την πίστη τους.
Οι ισλαμιστές τους σταύρωσαν και τους άφησαν στο σταυρό δύο ημέρες, ενώ άλλοι οκτώ από τους συλληφθέντες αποκεφαλίστηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου